Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε για να μην βρεθείτε μπροστά σε προβλήματα με την υγεία σας, αφού η χαλάρωση καλοκαιριάτικα θέλει....
προσοχή. 

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έχει διοίκηση λένε όλοι. Κύριοι δεν είναι εκεί το θέμα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε διοίκηση, αλλά τώρα τα Ψαχνά με επίσημο τρόπο στηρίζουν την ομάδα, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην διοίκηση και τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πάνε για να ανεβάσουν ένα ακόμη σκαλοπάτι τον ημίθεο. Οι δημοτικοί άρχοντες, οφείλουμε να γράψουμε πως στάθηκαν στο ύψος τους και όλα δείχνουν πως το γήπεδο των Ψαχνών θα ζήσει μεγάλες στιγμές.

- Κλείνουν και τα Δημοτικά αύριο, και το καλοκαίρι αρχίζει και για τους μικρούς μαθητές. Καλό καλοκαίρι λοιπόν, πολύ παιχνίδι στην θάλασσα και μαζί με τους γονείς, αλλά όχι σε μεγάλες παρέες.

- Γιώργο, τώρα σώθηκες. Αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς; Το μάθαμε κι αυτό χθες, αφού το παρατράγουδο θέλει να σε βοηθήσει να πάρεις τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού ο ίδιος κατάφερε να χάσει το πρωτάθλημα και την άνοδο, με την ομάδα του.... Γιώργο, ξέρεις φαντάζομαι πως είχε δεδομένη την άνοδο με την αναδιάρθρωση, αφού όπως έλεγε την Κυριακή την είχε στο τσεπάκι και την Δευτέρα διαπίστωσε πως δεν είχε τσεπάκι!!! Γελάσαμε και σήμερα.

- Τελικά ποιος έβλεπε στον ύπνο του δικαστήρια; Ποιος είναι ψεύτης και ρουφιανάκος; Πρόεδρε, ευτυχώς που εσύ δεν κοιμάσαι όρθιος και τους βλάκες τους χορεύεις με έξυπνο τρόπο.