Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Προπονητές και ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το ΔΣ της ΕΠΣΕ δείχνει αποφασισμένος να βάλει γενικώς μια τάξη σε όλα, αλλά ΟΛΑ θα τα δούμε στην πράξη. Θα δούμε δηλαδή αν θα έχουμε και στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά παραθυράκια στο θέμα των προπονητών ή θα τηρηθεί στο ακέραιο ο νόμος και ο κανονισμός.
Να δούμε δηλαδή αν θα πάει ο κάθε προπονητής στην κατηγορία που του επιτρέπει το δίπλωμά του ή θα δουλέψουν και πάλι τα παραθυράκια για το βόλεμα κάποιων.
Εμείς πιστεύουμε αυτά που λέει ο πρόεδρος ....
κύριος Ρέτσας για νοικοκύρεμα και πιστή εφαρμογή των κανονισμών χωρίς εξαιρέσεις και θα περιμένουμε να το δούμε.
Την υποχρέωση να έχουν προπονητή με το ανάλογο δίπλωμα, έχουν όλες οι ομάδες, σε όλες τις κατηγορίες. Να κλείσουν λοιπόν όλα τα παραθυράκια και να τηρηθούν οι κανονισμοί και ο νόμος.
Δεν μπορεί ένας προπονητής που θέλει να είναι εντάξει, να πληρώνει κάθε χρόνο διάφορα παράβολα για να μπορεί να είναι στον πάγκο μιας ομάδας και κάποιος άλλος να μην έχει τα απαραίτητα, να μην πληρώνει για να τ΄ αποκτήσει και να πηγαίνει σε ομάδα, για ευνόητους λόγους.
Τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον πρέπει  οι διοικήσεις των ομάδων να προσέξουν, γιατί θα πληρώσουν ακριβά την μη τήρηση των κανονισμών.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες και δεν θα κάναμε αναφορά στο θέμα, αν δεν διαβάζμε ανακοινώσεις ομάδων για πρόσληψη μη διπλωματούχων προπονητών και μάλιστα στην Α΄ Κατηγορία!!!!
Χτυπάμε το καμπανάκι, για να μην σφυρίζουν κάποιοι αδιάφορα.