Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Να προσέχετε την υγεία σας, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε πάρε δώσε. Αλήθεια γιατί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι τόσο κακοί ...
στην ψυχή και αφού κάνουν κακό στους άλλους, την κάνουν όπως οι λαγοί;

- Το apopsignomi.blogspot.com  έχει συμπληρώσει εδώ και κάτι μήνες, 12 χρόνια και έχει αποδείξει  πως ξέρει να κρατά αποστάσεις από όλες κι όλους, να μην υποκύπτει σε πιέσεις κι απειλές, να απαντά σε συκοφάντες και υβριστές κααι φυσικά να ζητέι συγνώμη, όταν κάνει λάθος.  Εδώ και καιρό δεχόμαστε μια επίθεση από γνωστή ομάδα ανθρώπων τους οποίους έχουμε χαρακτηρίσει "νοσταλγούς της παράγκας". Δημιουργήσαμε την στήλη παρατράγουδα για να γράφουμε εκεί τα κατορθώματά τους και ν΄  απαντάμε στις συκοφαντίες κι τις απειλές τους. Φυσικά κι θα "κλείσουμε" αυτή την στήλη, όταν οι ίδιοι πάψουν να συκοφαντούν και διαγράψουν τις συκοφαντικές αναρτήσεις τους.  Αν δεν το κάνουν "ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" θα συνεχίζουν τις αποκαλύψεις και πολύ σύντομα οι κυρίες και οι κύριοι αυτής της παρέας θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. Όσ μέσα κι αν διαθέτουν, δεν θα μπορέσουν να καλύψουν όλα αυτά που έχουν κάνει και θα πάρουν κι άλλους στον λαιμό τους. 

- Αφού ο φίλος μας δεν θέλει να καταλάβει κάποια πράγματα γιατί να επιμείνουμε εμείς να θέλουμε να τον διορθώσουμε; Αργά ή γρήγορα θα έρθουν οι εξελίξεις και θα φανεί αν είχε δίκιο ή όχι. 

- Μια φωτογραφία ανέβασε ο κ. Παπακωνσταντίνου με τα δύο μικρότερα παιδιά του και με φόντο τον Ευβοϊκό και άρχισαν οι απορίες και οι προβληματισμοί. Έγραψε  κάτι για το οποίο χρειαζόταν διευκρινήσεις, αλλά δεν τις έδωσε και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Εμείς θα γράψουμε πως θα μπορούσε να μας τραγουδήσει το "ΦΕΥΓΩ" ή το άλλο "ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΞΙΔΙ". Πρόεδρε καλημέρα.