Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Η σειρά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Θέλουν κάποιοι να ξανακάνουν μαγαζάκι τους τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι επειδή δεν θέλουν να βγούνε μπροστά, γιατί ξέρουν τι θα συμβεί, προσπαθούν να σπρώξουν άλλους με διάφορα κόλπα.
Δεν μπορούν όμως να κρυφτούν. Είναι αυτοί που τόσα χρόνια, ούτε τα βασικά δεν τήρησαν κι η ομάδα ήταν στον αέρα. Είναι αυτοί οι οποίοι ήταν χέρι χέρι με όλες τις διοικήσεις, φανερά ή κρυφά.
Θέλουν απλά να μαθαίνουν τι συμβαίνει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να τα μεταφέρουν στα ....
γνωστά στέκια, για να έχουν λόγο συζήτησης.
Αγαπητέ Γιώργο Τόλια δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, για ν΄ αναλάβεις τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν θα σε στηρίξουν αυτοί οι οποίοι τώρα σου λένε προχώρα. 
Ο ένας λέει πως τον συμφέρει που καθυστερεί η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές, αφού όπως λέει είναι κοντά σε επενδυτή ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με την Εύβοια!!!
Ο άλλος επικοινωνεί με τον "εκτελεστικό" για να τον επαναφέρει έστω και πάλι ως εκτελεστικό.
Είναι καθημερινός συνομιλητής του και δεν μπορεί να το κρύψει.
Μας κατηγορούν και λένε πως τα παίρνουμε από τον Καρλατήρα και γι΄ αυτό τον στηρίζουμε!!!
Άμα θέλαμε κάτι τέτοιο, θα ήμασταν από την άλλη πλευρά η οποία δηλώνει πως έχει το χρήμα. Γιατί να είμαστε με αυτούς που δεν έχουν;
Κύριοι, δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε αυτή την φορά. Οι φίλαθλοι θα τα μαθαίνουν όλα. Όχι αυτοί που συχνάζουν στα παραμάγαζα, αλλά αυτοί που πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο και κοντά στην ομάδα.
Αυτοί οι οποίοι κατάντησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να πηγαίνει στο πρωτοδικείο, θα διαβάζουν πάντα τα κατορθώματά τους.
Εμείς δεν μπορούμε να στηρίξουμε κανέναν.
Την ομάδα την κράτησαν ζωντανή οι ποδοσφαιριστές και από αυτούς θα ξεκινήσει η κάθε συζήτηση και μακάρι να συνεχίσουν ΟΛΑ τα παιδιά, ο προπονητής κύριος Τοκπασίδης και αν ο ίδιος το θέλει πρέπει να είναι στον πάγκο της ομάδας και φυσικά ο Βασίλης Καρλατήρας κι οι συνεργάτες του, οι οποίοι έκαναν τα πάντα και "νομιμοποίησαν" τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον κράτησαν ζωντανό.
Επειδή το κακό έχει παραγίνει, από αύριο όποιος συνεχίζει να ρίχνει λάσπη, θα γράφουμε το ονοματάκι του και ας μην παρεξηγηθεί.