Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο κορονοϊός υπάρχει και για να μην τον συναντήσουμε θα πρέπει να προσέχουμε.

- Χαμός στο διαδίκτυο για έναν πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά όλα δείχνουν πως η είδηση...
είναι λάθος. Κυρίες και κύριοι του διαδικτύου, όταν δεν έχετε σωστές πληροφορίες, καλύτερα να μην γράφετε τίποτα.

- Ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης, δεν έχει να πει τίποτα, αφού φαίνεται πως δεν προλαβαίνει να παρακολουθεί τα έργα της παράταξης της κυρίας Βάκα και προφανώς του αντιδημάρχου έργων κυρίου Βασίλη Γουρνή. Μήπως κυρία Βάκα πρέπει να δοθεί μια άδεια για διακοπές στον κύριο Γουρνή, ώστε να έχει να πει κάτι και ο κύριος Παγώνης.

- Δεν είμαστε εναντίον κανενός προπονητή και καμιάς ομάδας. Ίση μεταχείρηση  για όλες τις ομάδες και φυσικά εφαρμογή του νόμου και των κανονισμών. Όλες οι ομάδες να έχουν διπλωματούχο προπονητή, αν σεβόμαστε τους νόμους και για το καλό των ομάδων να υπάρχουν πραγματικά συμφωνητικά και όχι μηδενικά.

- Έχουμε πάλι παρεμβάσεις από ανθρώπους "που αγαπούν" πολύ, μα πάρα πολύ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και επειδή επί Μορίδη - Λαθουρά δεν κατάφεραν να διώξουν τον Τοκπασίδη, αποφάσισαν να πάρουν εκδίκηση και πλέον θέλουν να πάρει την ομάδα ο κ. Τόλιας με την προϋπόθεση να μην κρατήσει τον Τοκπασίδη, αλλά να έχει συνεργασία με τον κύριο Μορίδη. Την Τρίτη θα γράψουμε περισσότερα, αφού πρώτα ακούσουμε, αυτούς που λένε πως θα μιλήσουν στα ΜΜΕ. Ας προχωρήσουν λοιπόν και θ΄ αποκαλύψουμε τον ρόλο τους.