Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Υπάρχει διαφορά

Για να μην γράφει ο καθένας την αποψή του θα πρέπει και κάπου να την στηρίζει και όχι να προσπαθεί να κάνει κακό σε άλλους, για να στηρίξει τα προσωπικά του συμφέροντα.
Εμείς δεν χρησιμοποιούμε καμιά ομάδα και δεν επιβάλλουμε απόψεις για να κάνουμε κακό σε άλλους.
Έχουμε σχολιάσει θέματα που αφορούν την ΕΠΣ Εύβοιας, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, τον Δήμο Χαλκιδέων, αλλά δεν το κάναμε για να στηρίξουμε το μαγαζί μας.
Εμείς γράφουμε τις απόψεις μας και τις διαβάζουν...
όλοι και δεν κάνουμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Αυτοί οι οποίοι εξυμνούν σήμερα πολιτικούς ή ποδοσφαιρικούς παράγοντες, είναι οι ίδιοι που χθες τους έβριζαν και ήταν απέναντί τους και όταν δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους πάλι θα τους βρίζουν και πάλι θα είναι απέναντι.
Εμείς δεν παίζουμε σε δύο ταμπλό. Στηρίζουμε, αυτούς που στηρίζαμε πάντα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.
Κάνουμε λάθη όπως κάνει ο κάθε άνθρωπος και ξέρουμε να ζητάμε συγνώμη.
Αυτό μας κρατάει και αυτό θέλουν δεν θέλουν, το έχουν καταλάβει ΟΛΟΙ.
Η ΕΠΣΕ έχει Γενική Συνέλευση και κάποιοι πουθενάδες που λέει και ο κύριος Βέττας έχουν βγάλει τα σπαθιά τους από τις θήκες και ετοιμάζουν τις κορώνες τους για να πλήξουν την ΕΠΣΕ και προσωπικά τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα.
Αν το ΔΣ της ΕΠΣΕ θέλει να είναι σωστή, δεν πρέπει να δώσει λόγο σε κανένα σωματείο σφραγίδα. Δικαίωμα λόγου και ψήφου δεν έχουν τα σωματεία τα οποία δεν είναι ενεργά, τα τελευταία δύο χρόνια.
Δήθεν παράγοντες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αποφασίζουν για παράγοντες οι οποίοι ματώνουν οικονομικά.
Τα σωματεία σφραγίδες δεν θα ελέγχουν την ΕΠΣΕ στην οποία δεν πληρώνουν εδώ και δύο χρόνια, ούτε το παράβολο συμμετοχής.
Ο καθένας μπορεί να είναι εναντίον μας και δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτό. Ξέρουμε πως τους αντιμετωπίζουμε και αυτό το έχουν διαπιστώσει όλοι. Έχουμε υποχρέωση, να γράφουμε και για παράγοντες της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού, τους οποίους εμπιστευόμαστε και στηρίξαμε με όσες δυνάμεις είχαμε και στα δύσκολα δεν δηλώσαμε ουδέτεροι.
Η ΕΠΣΕ δεν πρέπει να επιτρέψει να μετατραπεί η Γενική Συνέλευση σε καφενείο στο οποίο θα μιλούν ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ και οι οποίοι εκπροσωπούν σωματεία σφραγίδες.