Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Εμείς ούτε κακία κρατάμε, ούτε εκδικητικοί γινόμαστε, ούτε και θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε οικογένειες και επαγγελματίες. Απαντάμε σε όλους χωρίς να τους φοβόμαστε και ξέρουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, ν΄ αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να τα πληρώνουμε. Αυτό που δεν μάθαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε τώρα που περάσαμε τα 60 μας. Οι γνωστές κυρίες και οι επίσης γνωστοί κύριοι που μας οδήγησαν στο να δημιουργήσουμε....
την στήλη "ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" πίστεψαν πως βάζοντας άλλον μπροστά θα μας λυγίσουν και θα τους αφήσουμε να κάνουν αυτά που θέλουν. Ελπίζουμε να κατάλαβαν πως δεν ιδρώνει το αυτάκι μας και πως ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.
Αυτά που θ΄ ακολουθήσουν πολύ σύντομα, θα φέρουν πολλούς σε δύσκολη θέση και θα πληρώσουν ακριβά, το πάρε δώσε που είχαν μαζί τους οι συκοφάντες μας. Εμείς δεν είχαμε καμία διάθεση να εμπλακούμε σ΄ αυτή την ιστορία, αλλά ο άνθρωπος που έχει εξελιχθεί σε μόνιμο υβριστή μας, δεν παίρνει από λόγια και ακολουθεί πιστά τις εντολές της παρέας του μπουκαδόρου, για κάποιους λόγους. 
Θα περιμένουμε να καταλάβει σε πόσο δύσκολη θέση θα βρεθεί, ώστε να προλάβει τα χειρότερα που έρχονται. Αν δεν το καταλάβει, δεν θα φταίμε εμείς.