Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

« ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ »

Χρόνια τώρα κατά τη διαδικασία των εκλογών ένα και μόνο ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο διεκδικεί την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Δ.Σ. του Συνδέσμου , όπως και αντιπροσώπων της Π.Ε.Π.Π.
Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που ανέδειξαν το νέο Δ.Σ., επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά πως μόνο αυτό το Ενιαίο και Ενωτικό πνεύμα διακατέχει τη λειτουργία του Συνδέσμου μας, στέλνοντας το μήνυμα:
« όλοι μαζί  και σε  συνεργασία με το ανώτερο συνδικαλιστικό μας όργανο, την Π.ΕΠ.Π., μπορούμε ....
να παλέψουμε, μακριά από προσωπικές αγκυλώσεις και ιδιοτέλειες, ώστε να δώσουμε στον κάθε συνάδελφο προπονητή τη θέση που του αρμόζει και του αναλογεί, στο δύσκολο αγώνα για την πρόοδο και αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας.»
Ευχαριστούμε την γραμματεία Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής ενότητας Ευβοίας για την παραχώρηση της αίθουσας, όλα τα Μ.Μ.Ε. για την παρουσία τους και ΕΙΔΙΚΑ όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν από όλα τα μέρη της Εύβοιας και ψήφισαν στη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 19-06-2020 έχοντας την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους, πάνω σε διάφορα ζητήματα που αφορούν τη σωστή λειτουργία του Συνδέσμου μας.. 
Το νέο Δ.Σ. σε συνεργασία με την Π.Ε.Π.Π. και τους τοπικούς φορείς, μπορεί να συμβάλλει προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του αθλήματος, ώστε να δώσει στον συνάδελφο προπονητή, τη θέση που του αξίζει, για την πρόοδο του ποδοσφαίρου μας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.