Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Καλησπέρα σας κύριε

- Κάποιος λέει πως είσαι "μπιφτεκάς" γιατί την μία είσαι έτσι και την άλλη αλλιώς. Δεν έχει πάντως άδικο, αφού αυτός είσαι και έχεις μπλέξει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε πολλά προβλήματα. Να μην ξεχνάμε πως όλους τους προέδρους Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη τους χαρακτήριζες πολύ καλούς και Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή λαμόγια!!!
Ανακατοσούρας είσαι μεγάλε και μάλιστα υψηλόβαθμος.
Τι άλλο θα κάνεις τελικά για να είσαι στα πράγματα;;;
Τι άλλο θα κάνεις για να είσαι στα πόδια των ανθρώπων που.... κράτησαν ζωντανή την ομάδα;
Λοιπόν εμείς το γράφουμε. Είσαι με όλους και στο τέλος τους αδειάζεις όλους!!!!
Άδειασες και τον κύριο Τόλια, δύο φορές στο παρελθόν και μία θα τον αδειάσεις τώρα και το γιατί το ξέρεις, αλλά σύντομα θα το γράψουμε κι εμείς. 
Πάντως είσαι ο μόνος που στα μουλωχτά ήσουν με τον Μορίδη και αυτόν δεν τον άδειασες!!!! Τώρα προσπαθείς να κάνεις τον γάμο Τόλια - Μορίδη. Θέλεις τον έναν πρόεδρο και τον άλλον χορηγό στην φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!
Γιώργο, αγαπητέ κύριε Τόλια, εμείς σου τα είπαμε. Πάλι θα σε αδειάσουν και το γιατί το ξέρεις.
Αν τον τύπο δεν τον ξέρεις, είναι αυτός που επί προεδρίας Μορίδη συζητούσε με άλλους προπονητές για να διώξει τον Τοκπασίδη.
Έλεγε πως είχε εντολή από τον Μορίδη για να βρει προπονητή και την άλλη μέρα, έβγαινε ο Μορίδης και έλεγε πως στηρίζει τον Τοκπασίδη!!!!!
Θα περιμένουμε να βγει να μιλήσει δημόσια και μετά θα βγούμε κι εμείς, για να πάρει αυτό που του αξίζει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν κινδυνεύει από τα λάθη κάποιων, αλλά από αυτούς που για κάποιους λόγους, θέλουν να είναι γρανάζια στην μηχανή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.