Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

- Τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς, λέει μια παροιμία και αυτό συμβαίνει με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι όσες φορές υπηρέτησαν την ομάδα, την οδήγησαν στο πουθενά και δεν ήταν λίγες οι φορές που συμμετείχαν σε διάφορα διοικητικά σχήματα.
Αυτοί οι άνθρωποι παρά ....
την ηλικία τους, δεν λένε ν΄ αλλάξουν πρακτική και ν΄ αφήσουν ήσυχη την ομάδα.

- Δεν έχει σημασία, αν αύριο διοικήσει την ομάδα ο κ. Τόλιας, ο κ. Ταρνανάς, ο κ. Γιαμπουράς, ο κ. Λινάρδος ή όποιος άλλος κύριος. Η ουσία δεν αλλάζει. Αν δεν κάνουν στην άκρη, όλοι αυτοί που πολλά χρόνια τώρα, οδήγησαν αυτή την ομάδα, στο να μην υπάρχει πουθενά, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ξααναπάει πάλι στο πουθενά.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ευτυχώς που είχε τον κ. Καρλατήρα με 2 - 3 φίλους του, τον κ. Τοκπασίδη και τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο έμεινε στην κατηγορία, αλλά είναι πλέον επίσημα και νόμιμα, αθλητικό σωματείο με βιβλία και σφραγίδες και με εγγραφή παντού όπου πρέπει.

- Όλα αυτά για να γίνουν χρειάσθηκε κόπος, χρειάσθηκε κάποιοι ν΄ αφιερώσουν χρόνο και φυσικά χρειάσθηκαν και χρήματα. Ποιοι τα διέθεσαν όλα αυτά; Όχι δεν τα διέθεσαν άνθρωποι οι οποίοι δηλώνουν Χαλκιδάρες, αλλά μόνο κρυμμένοι πίσω από άλλους κάνουν τον παράγοντα. Τα διέθεσαν αυτοί οι οποίοι ορίσθηκαν από το Πρωτοδικείο για να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα.  

- Τι θέλουμε τώρα; Θέλουμε τώρα που η ομάδα θα είναι πεντακάθαρη, να πετάξουμε στα σκουπίδια αυτούς που "την καθάρισαν" και να πάμε πάλι σε περιπέτειες, για να την αποτελειώσουμε.  Κάπου εκεί στα μέσα Ιουλίου θα υπάρξει Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτή θα διεξαχθεί, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος και το καταστατικό και με παρουσία δικαστικού/δικηγόρου. 

- Η Γενική Συνέλευση φυσικά και θα διεξαχθεί με ανοιχτές τις πόρτες για τα μέλη της ομάδας και λογικό είναι να την παρακολουθήσουν και άνθρωποι οι οποίοι την έχουν κατά καιρούς υπηρετήσει. Πληροφορίες λένε πως θα είναι στην Γενική Συνέλευση και ο κ. Μορίδης, ο οποίος μπορεί και να ζητήσει να αναλάβει και πάλι κάποιο πόστο. Καλά θα κάνει να είναι, γιατί θα εκπροσωπηθούν και οι ποδοσφαιριστές και θα είναι εκεί και ο προπονητής, οι οποίοι έχουν έναν λογαριασμό ανοιχτό με τον κύριο Μορίδη και θα είναι μια καλή ευκαιρία αυτός ο λογαριασμός να κλείσει.