Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

25 Χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - Χωρίς τους εθελοντές μας … δεν γίνεται

Το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ, παρακολουθήστε στο FB και το YouTube μας, ένα ειδικό διαδικτυακό αφιέρωμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.
Με κεντρικό μήνυμα 25 Χρόνια “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, Χωρίς τους εθελοντές μας … δε γίνεται, οι άνθρωποι που στηρίζουν ανιδιοτελώς τις δράσεις του Οργανισμού θα μοιραστούν μαζί μας μοναδικές εμπειρίες και ξεχωριστές ιστορίες στέλνοντας μηνύματα  γνήσιας εθελοντικής προσφοράς και αγάπης για το Χαμόγελο κάθε παιδιού.
Στόχος είναι να τιμήσουμε τους 12.500 εθελοντές που έχουν αφιερώσει τον χρόνο τους, την αγάπη τους, τις υπηρεσίες τους και πάνω απ’ όλα το Χαμόγελό τους, στα 25 χρόνια λειτουργίας.... μας. Μέσα ....από τις μοναδικές ιστορίες τους -  ενδεικτικές των δεκάδων χιλιάδων ιστοριών εθελοντικής προσφοράς στον Οργανισμό μας - αναδεικνύεται το μεγαλείο του εθελοντισμού, «φωτίζονται» τα αποθέματα δύναμης και ψυχής που επιστρατεύουν ενάντια σε όλες τις δυσκολίες και αποκαλύπτεται η τεράστια προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλουν προκειμένου να είναι παρόντες όπου υπάρχει ανάγκη, με συνέπεια, σεβασμό και πάντα με Χαμόγελο.

25 χρόνια χωρίς τους εθελοντές μας … δεν θα γινόταν … και δεν γίνεται
https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/25-chronia-ldo-chamogelo-tou-paidiourdquo-choris-tous-ethelontes-mas-hellip-den-ginetai/

Με εκτίμηση,
Λία Κιλιμπέρη
Κοινωνική Λειτουργός
Συντονίστρια Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης Στ. Ελλάδας