Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

 - Εδώ δεν γράφουμε ψέματα, ούτε συκοφαντούμε ανθρώπους. Εδώ δεν έχουμε ανάγκη να γινόμαστε ρουφιάνοι για κανέναν λόγο. Δεν χώνουμε την μύτη μας στα σπίτια κανενός και δεν μας ενδιαφέρουν κανενός οι δυσκολίες.  Ευτυχώς που ξέρουμε και να τα λέμε και να τα γράφουμε. Αυτοί που δεν ξέρουν να τα λένε, στέλνουν μηνύματα και έτσι υπάρχουν και οι αποδείξεις. Όσο γι΄ αυτούς που δεν ξέρουν ούτε να γράφουν ή γράφουν.... με τέτοιον τρόπο που χαρίζουν γέλιο ή τους τα γράφουν άλλοι με το αζημίωτο!!!

- Την καλησπέρα μας στον Δήμο Χαλκιδέων γενικώς, γιατί ίσως είναι ο μόνος δήμος στον οποίο περισσότεροι από αυτούς που εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο της δημάρχου, στηρίζουν την δημοτική αρχή και με τον τρόπο αυτόν τους δημότες. Η δήμαρχος είχε 15 συμβούλους και την στηρίζουν 23-25!!!! Τυχαίο είναι αυτό;  Αυτή η Δημοτική αρχή, με δήμαρχο την κυρία Βάκα, θα προσφέρει έργο στους δημότες, παρά την θεομηνία, παρά τον κορονοϊό.

- Ποιοι θα είναι τελικά στο κόμμα του κυρίου Νίκου Μαυραγάνη; Σιγά σιγά θα μαθαίνουμε ονόματα, αλλά μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε γιατί δεν ήρθαν οι μπουλντόζες για την παράκαμψη της Χαλκίδας, όπως έλεγε ο κ. Μαυραγάνης όταν ήταν υπουργός στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Κύριε Μαυραγάνη, με συνεντεύξεις τύπου τότε λέγατε πως το θέμα τελείωσε και πως το έργο αρχίζει; Έτσι δεν είναι;;;

- Φάνη καλησπέρα. Μαλάκωσε ο εργολάβος της συκοφαντίας ή ιδέα μας είναι;;;;  Πάντως είναι ικανός να πέσει και στα πόδια σου, αρκεί να σε βάλει στην κόντρα με την Έλενα. Μέχρι και το θέμα με τα παιδιά με  ιδιαιτερότητες χρησιμοποιεί. Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν.