Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

......φαπούλες

 - Μην πιστεύεις στον κορονοϊό, μη φοράς μάσκα, μην κρατάς αποστάσεις, αφού αυτό γουστάρεις, αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα, να βάζεις σε κίνδυνο την ζωή άλλων. Αν δεν θέλεις να τηρείς τα μέτρα, τότε ν΄ απευθυνθείς στην δικαιοσύνη και να προσφύγεις εναντίον αυτών που..... τα επέβαλλαν.  

- Όλα τα είχαμε τώρα, ο σεισμός απουσίαζε. Ήρθε κι αυτός αλλά ήταν και καλούτσικος αφού ήταν και 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στην Θήβα και κανείς δεν ξέρει αν ήταν ο κύριος σεισμός. Να ευχηθούμε να μην έχουμε χειρότερα.

- Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γιάννης Ρέτσας, παραμένει στο νοσοκομείο και πιθανότατα θα πάρει εξιτήριο την Παρασκευή. Και πάλι περαστικά στον πρόεδρο και σύντομα με την φροντίδα των δικών του ανθρώπων, να ξεχάσει γρήγορα την περιπέτεια με την υγεία του.

- Μεγάλε λέγε όσα θες, αλλά να μην παραπονεθείς γι΄ αυτά που θα λέμε εμείς. Εμείς να ξέρεις δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, γιατί δεν έχουμε κάποιους εργολάβους και κάποιους εμπόρους προμηθευτές του δημοσίου. Προσπαθείς να μας δημιουργήσεις προβλήματα, αλλά έχεις μάπα ανεμιστήρα και η λάσπη θα επιστρέψει στα μούτρα σου.