Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Για να δούμε τι συμβαίνει τελικά με τα καλά παιδιά της ενημέρωσης. Λοιπόν κάποιους δεν τους κάνει καλά ούτε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Η βλακεία είναι ανίκητη και είχαν δίκιο αυτοί που το υποστήριζαν. Για σχεδόν όλες τις αρρώστιες αργά η γρήγορα βρίσκουν μια ....θεραπεία. Για την βλακεία τίποτα.

- Πόσο βλάκας όμως μπορεί να γίνει κάποιος, όταν δεν ξέρει τους κανόνες του παιχνιδιού; Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ο κάθε κύριος και η κάθε κυρία, όταν πιστεύουν πως μπορούν να συκοφαντούν και να λασπολογούν όποιον θέλουν, επειδή απλά δεν συμφωνεί μαζί τους;

- Για να το ξεκαθαρίσουμε, για τους ραδιοφωνικούς και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν υπάρχουν μόνο τα δικαστήρια στα οποία μπορεί να προσφύγει κανείς για να βρει το δίκιο του, αλλά υπάρχει και το ΕΣΡ, του οποίου τα πρόστιμα είναι τσουχτερά και φυσικά υπάρχει και το λουκέτο. Το τι πρέπει να κάνει κανείς για να έχει εκπομπές σε ραδιόφωνο, είναι κάτι το δύσκολο και να μην παριστάνουν κάποιοι τους Γαμά...., γιατί θα πέσει πολύ κλάμα αν γίνουμε σαν τα μούτρα τους.

- Επειδή όπως λέει ο λαός, το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, ας το καταλάβουν νωρίς, γιατί θα τους πονέσει, αν επιλέξουμε αυτό το μονοπάτι. Εμείς άγιοι δεν είμαστε και όπως γράψαμε, μπορούμε και στα σαλόνια και στ΄ αλώνια. Διαλέξτε εσείς που θέλετε.