Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Τώρα που αρχίζουν τα έργα αποκατάστασης στο Λευκαντί, μήπως η δήμαρχος κυρία Βάκα, ο αντιδήμαρχος έργων κ. Γουρνής και ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου κ. Σέρρας, μήπως θα πρέπει να κάνουν κάτι για να αποκτήσει το Λευκαντί μια παιδική χαρά;;;;  Υπάρχει και στο πρόγραμμα της δημάρχου αυτό το έργο και τα ...παιδιά το περιμένουν.

- Κυρία Γκόγκου, πρέπει απλά να καταλάβετε πως όταν ένας δήμος είναι σε έκτακτη ανάγκη, έχει την  δυνατότητα να κάνει έργα με απευθείας αναθέσεις.  Φυσικά η κάθε δημοτική αρχή, πρέπει να συζητάει τα θέματα και με την αντιπολίτευση και με τους δημότες. Και κάτι ακούμε. Αν η αντιπολίτευση έχει υπόνοιες πως ο δήμαρχος, σπαταλάει τα χρήματα με μη νόμιμες διαδικασίες, δεν μένει στις φωτογραφίες και τα δελτία τύπου. Προχωρά σε προσφυγή και σταματάει την σπατάλη.

- Ο δήμαρχος κ. Ψαθάς έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά η αντιπολίτευση έχει το δικαίωμα του ελέγχου και της προσφυγής. Η πλειοψηφία διοικεί και η μειοψηφία ελέγχει. 

- Καμία απάντηση δεν θα δώσουμε σε αυτούς που καθημερινά μας κατηγορούν πως κάτι έγινε και πλέον είμαστε απέναντι από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ!!!! Κύριοι εμείς είμαστε στην θέση που είμαστε εδώ και χρόνια. Εσείς κάνατε κωλοτούμπα και βρεθήκατε στην δική μας θέση, επειδή απλά μάθατε να είσθε πάντα δίπλα στον εκάστοτε πρόεδρο. Όποτε θέλετε, πάμε σε μια δημόσια συζήτηση για να δείτε αν είσθε ειλικρινείς.