Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

....φαπούλες

 -  Την επόμενη μέρα σχεδιάζουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνουν γνωστά τα σχέδιά τους. Με σύνθημα "το ποδόσφαιρο ανήκει στην κοινωνία, το ποδόσφαιρο είναι η κοινωνία" οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θέλουν η ομάδα τους να ταυτιστεί πλήρως με την κοινωνία και να.... προσφέρει σ΄ αυτή. Το πως θα γίνει αυτό, μάλλον θα το δούμε μετά τις γιορτές.

- Μπάκας και Δαριβέρη, είναι βέβαιο πως δεν θ΄ ακολουθήσουν τον κύριο Παγώνη, αν τελικά αποφασίσει να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023.  Το αν θα κατέβουν με δικό τους ψηφοδέλτιο δεν το έχουν αποφασίσει ακόμη, αλλά δεν θα φτάσουν και εύκολα σε μια τέτοια απόφαση, αφού μέτρησαν τις δυνάμεις τους. Πάντως ο Παγώνης ξέρει πως δεν θα τους έχει.

- Το διαβάσαμε και μας άρεσε."Καλύτερα μια κυβέρνηση που κάνει λάθη, παρά μια λάθος κυβέρνηση"!!!! Πόσο δίκιο έχει αυτός που το έγραψε. Να μην ξεχνάμε πόσο ακριβά πληρώσαμε την λάθος κυβέρνηση Τσίπρα, ο οποίος ξεκίνησε με τον κ. Βαρουφάκη για να σώσουν την οικονομία!!!!

- Αυτοί οι οποίοι γράφουν διάφορα για τον Μητσοτάκη, είναι οι γνωστοί βολεμένοι σε διάφορες ΜΚΟ και θέσεις αργομισθίας αλλά και γενικώς οι έχοντες πολλά και παριστάνουν τους πονόψυχους και θέλουν να σώσουν αυτούς που εχουν λίγα. Τα παραδείγματα πολλά και όλα στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.