Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

.....σουτάκια

- Κυρίες και κύριοι, εδώ στο apopsignomi,ότι γράφει δεν ξεγράφει, γιατί απλά γράφουμε αλήθειες και "ποτέ δεν πυροβολούμε" στο άγνωστο. Γράφουμε κάτι όταν έχουμε στοιχεία και όταν η πληροφορία έρθει από αξιόπιστη πηγή. Πάντως όταν κάνουμε λάθος ζητάμε δημόσια συγνώμη και δεν σφυρίζουμε ....αδιάφορα. 

- Πολλοί παράγοντες και προπονητές του ποδοσφαίρου, κάνουν λάθη, αλλά όταν το διαπιστώνουν, στρίβουν στην επόμενη στροφή και δεν θα παραδεχθούν ποτέ το λάθος τους. Λογικό είναι αυτό, γιατί δεν θέλουν να σπάσουν τ΄ αυγά που αγόρασαν!!! Εμείς τέτοιο θέμα δεν έχουμε, γιατί έχουμε συγγενείς και φίλους οι οποίοι μας φέρνουν δωρεάν τ΄ αυγά κα μάλιστα είναι και από αλανιέρες κότες!!!

- Θ΄ αρχίσουν λέει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου μετά τα Χριστούγεννα!!! Ποιος το λέει αυτό; Αυτοί που έλεγαν πως θ΄ αρχίσουν την 1η Δεκεμβρίου και μετά το πήγαν για τις 7 Δεκεμβρίου και μετά στις 14 Δεκεμβρίου και τώρα μετά τις γιορτές!!! Ούτε η ημερομηνία εκλογών της ΕΠΟ των εξυγιαντών, δεν άλλαξε τόσες φορές.

- Ας υποθέσουμε πως αρχίζουν τα πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο 6 - 7 Φεβρουαρίου. Θα έχουμε για τα τοπικά περίπου 23 αγωνιστικές. Πότε θα ολοκληρωθούν;;; Με φυσιολογικές συνθήκες λίγο πριν το τέλος Ιουλίου, αν δεν έχουμε αναβολές αγώνων για διάφορους λόγους κι αν παίξουμε ακόμη και την Κυριακή του Πάσχα!!!

- Θα παίζουμε λένε και τις Τετάρτες!!!! Τι λέτε; Ποια ομάδα το αντέχει αυτό; Ποιοι ποδοσφαιριστές και ποιοι διαιτητές μπορούν να μετακινηθούν Τετάρτη; Δεν ξέρετε πως όλοι κάπου εργάζονται;

- Κυρίες και κύριοι, τα πρωταθλήματα τελείωσαν κι αν οι εξυγιαντές θέλουν να τα συνεχίσουν, θα κάνουν απλά ένα ακόμη λάθος.