Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

 - Για το Νοσοκομείο της Χαλκίδας θα πρέπει να λέμε αλήθειες και όχι να προσπαθούμε να μηδενίσουμε τα πάντα. Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ φροντίζει το νοσοκομείο με προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. Ποτέ στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, δεν ήταν τα πράγματα τόσο καλά, αλλά μπορούν να.... γίνουν και καλύτερα.

- Να πιέσουμε όλοι ώστε  το Νοσοκομείο της Χαλκίδας, να αποκτήσει μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να καλύπτει τα πάντα, για την υγεία και την περίθαλψη των πολιτών της Εύβοιας. Αυτό θα το πετύχουμε, όχι με το να μηδενίζουμε την όποια προσπάθεια, για να κάνουμε αντιπολίτευση, αλλά με το να είμαστε δίπλα, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές και δίπλα στην κυβέρνηση, ασκώντας ταυτόχρονα πίεση.

- Ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, πιέζει και ζητάει ενισχύσεις από την κυβέρνηση, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί δεν ζητάει και δεν απαιτεί να πάρει τα χρήματα από αυτούς που τους χρωστάνε κι ενώ εκείνοι τα έχουν εισπράξει από τους τουρίστες/πελάτες τους.

- Δεν θέλουμε να γίνουμε κακοί, αλλά δεν έχουν δίκιο οι ξενοδόχοι, όταν ζητάνε να πληρώσουν οι Έλληνες τα σπασμένα, όταν αυτοί οι ίδιοι πρόσφεραν τις καλύτερες τιμές στους ξένους και απλησίαστες για τους Έλληνες. Όταν ένα ζευγάρι ξένων πλήρωνε ας πούμε 50 ευρώ για ένα δωμάτιο, οι Έλληνες το πλήρωναν 150 ευρώ!!!