Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς επαληθευθήκαμε και δεν ανοίγει τίποτα από αυτά που πολλοί πίεζαν για ν΄ ανοίξουν. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν τηρήθηκαν τα μέτρα και αυτό πληρώνουμε. Τα περισσότερα  καταστήματα είναι ανοιχτά και πουλάνε εμπορεύματα, αλλά απλά ο πελάτης περιμένει στην πόρτα.  Καλά Χριστούγεννα και μακάρι να πάνε κάπως καλύτερα τα ....πράγματα και να μπορέσουμε να κάνουμε Χριστούγεννα με τους δικούς μας ανθρώπους.

- Δήμαρχε κύριε Ψαθά όταν ο άλλος έχει πάρε δώσε με μεγάλους εργολάβους και μεγάλους προμηθευτές, λογικό είναι να σε αποκαλεί "μπάτσο", αφού έτσι πιστεύει πως δείχνει μάγκας. Τον ενόχλησε που δεν κάλεσες σε συνάντηση τους δικούς του μεγάλους εργολάβους και κάλεσες τους εργολάβους  της Εύβοιας, τους οποίους αποκαλεί εργολαβάκια. Κουβέντα δεν είπε για τον εργολάβο από την Θεσσαλονίκη που πήρε τα ευρώπουλα για "την λίμνη" στο Δοκό.

- Ο κ. Γιώργος Μπουραντάς θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, αν και δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Πληροφορίες λένε πως το Καλοκαίρι του 2021 θα ενημερώσει τον κ. Παγώνη και τα μέλη της παράταξης επίσημα, αν και με τους περισσότερους συζητά τα πάντα και οι οποίοι θα ε΄ναι μαζί του.

- Πολλά τα μηνύματα για τα παιδιά με ιδιαιτερότητες, αλλά τι να τα κάνεις όταν  μένουμε στα μηνύματα και τα λόγια και δεν κάνουμε κάτι, για να βοηθήσουμε τα άτομα αυτά και τις οικογένειές τους; 

- Πιστεύουμε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, θα φροντίσει για το καλύτερο και όχι να συνεχίσει την αδιαφορία της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Αυτοί που σήμερα φωνάζουν είναι τα παπαγαλάκια των προηγούμενων, οι οποίοι ούτε επίσκεψη δεν είχαν πάει  στο ειδικό αυτό σχολείο.