Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να προσέχετε την υγεία σας. Δεν έπεσαν οι αριθμοί και όσο χάνονται καθημερινά 100 συνάνθρωποί μας και παραμένουν πάνω ή κάτω από 600 οι διασωληνωμένοι, είναι κουφό να ζητάμε ν΄ ανοίξουν όλα και να επιτραπούν οι μετακινήσεις!!!! Ας μη γελιόμαστε. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση πρέπει να επιμείνουν στα μέτρα και να μην υποκύψουν σε πιέσεις. Η αντιπολίτευση προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον κορονοϊό για "να χτυπήσει" την κυβέρνηση, αλλά σε καμία περίπτωση οι πολίτες... δεν πιστεύουν τον Τσίπρα και την Φώφη, αλλά και τους άλλους.

- Για τους υβριστές μας τα είπαμε. Δεν απαντούν σε τίποτα και προσπαθούν ως ρουφιάνοι να λένε διάφορα. Για τον έναν είπαμε πως προσπαθεί να μπλέξει ανθρώπους που υπηρετούν σε μια υπηρεσία, αλλά τον δικαιολογούμε γιατί είναι γνωστός κουκουλοφόρος και καταδότης και σύντομα αυτό θα χρειαστεί να το εξηγήσει.

- Για τον άλλον τι να γράψουμε; Κατηγόρησε όλα τα ΜΜΕ και τους εργαζόμενους σ΄ αυτά πως τα παίρνουνε και δεν μιλάνε, ενώ δεν τα παίρνει αυτός και μιλάει. Αναφέραμε συγκεκριμένα θέματα και απάντηση δεν πήραμε. 

- Ας γράφουν κι ας λένε όσα θέλουν. Εμείς είμαστε οι χειρότεροι, αλλά προσπαθούμε να τους πούμε, να αποδείξουν πως δεν είναι αυτοί οι χειρότεροι. Δεν θα το κάνουν γιατί ξέρουν την αλήθεια. Δεν θα το κάνουν γιατί ξέρουν καλά τι έχουν κάνει.

- Εμείς δεν τους φοβόμαστε και δεν φοβόμαστε ούτε αυτούς που τους καλύπτουν. Ευχόμαστε να μην βρεθούν κάποιοι ως επίορκοι  και να μην κατηγορηθούν για κάλυψη σε συγκεκριμένους.

- Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πάμε χαλαρά και από Δευτέρα θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Σήμερα κάτι θα γράφουμε, αλλά όχι τις στήλες που γράφουμε καθημερινά.

- Αυτό το Σαββατοκύριακο, έχουμε μια συνάντηση αρκετά σοβαρή και ενδιαφέρουσα και από αυτή θα εξαρτηθεί η στάση μας, απέναντι σ΄ αυτούς που κάνουν παράβαση καθήκοντος, για να εξασφαλίσουν κάποια υλικά αγαθά.