Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε όλες και όλοι και να είσθε δίπλα στην οικογένειά σας. Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή και σε καμία περίπτωση δεν είναι για να γιορτάζει ο ένας στο ένα ξενυχτάδικο και ο άλλος στο άλλο. Παιδιά, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες μια αγκαλιά και μια ευχή. Τα επόμενα Χριστούγεννα να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Αυτοί οι οποίοι πιέζουν για ν΄ ανοίξουν τα πάντα, είναι αυτοί οι οποίοι.... θέλουν να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε λάθος και θα είναι οι πρώτοι που θα την κατηγορούν στην συνέχεια.

- Την καλημέρα μας στον μεγάλο ραδιοφωνατζή, ο οποίος πιστεύει πως θα μας τρομάξει ή θα μας κάνει να κλείσουμε το στόμα μας αφού θα τον φοβηθούμε!!!  Μεγάλε εμείς ούτε τσιμπάμε, ούτε δαγκώνομε, ούτε χτυπάμε και φεύγουμε. Είσαι νινί ακόμη στην ενημέρωση, για να μπορέσεις να μας φοβίσεις. Είσαι όλα σου τα χρόνια στο "δικό σου μαγαζί" και γι΄ αυτό δεν έχεις μάθει να προσέχεις. Από λάθος σε λάθος το πας και γι΄ αυτό στα δύσκολα, σκύβεις το κεφάλι και την κάνεις με "μεγάλα πηδήματα". 

- Εμείς μεγάλε δεν μασάμε και θα στο αποδείξουμε για μια ακόμη φορά. Δεν δεχόμαστε να λες πως όλοι οι άλλοι τα παίρνουν κι εσύ όχι και γι΄ αυτό είσαι ενάντια στον Φάνη, την Βάκα και σε άλλους δημάρχους. Εμείς μεγάλε δεν θα κάνουμε πίσω. Εσύ το ξεκίνησες κι εσύ θα το σταματήσεις, ζητώντας συγνώμη απ΄ όλους τους ανθρώπους της ενημέρωσης που κατηγόρησες. Αν δεν το κάνεις, εσύ θα βρίζεις κι εμείς θα απαντάμε με γεγονότα κι όποιος αντέξει.

- Την καλημέρα μας και τις ευχές μας στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Ρέτσα και σύντομα να επανέλθει υγιής και δυνατός. Εμείς δεν γινόμαστε αδιάκριτοι και ούτε ξεπερνάμε τα δικά μας ανθρώπινα όρια.  Όταν κάποιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, αποφασίζει ο ίδιος για το πότε και πως θα αναφερθεί σ΄ αυτό. Εμείς απλά και με ειλικρίνεια, του ευχόμαστε περαστικά.

- Έχει λέει δυσκολίες η ΔΕΥΑΧ, αφού εκτός των άλλων υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι ετσιθελικά δεν πληρώνουν την κατανάλωση νερού που έχουν στο σπιτάκι τους, γιατί πιστεύουν προφανώς πως είναι φίρμες και δεν κινδυνεύουν με διακοπή νερού. Άλλοι πάλι λένε πως η προηγούμενη δημοτική αρχή, δεν τους ενόχλησε ποτέ, γιατί τους είχε αδυναμία!!!!