Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "ο μπάρμπα Στέλιος" δείχνει κατανόηση και καταλαβαίνει "τους φίλους του" οι οποίοι το πάνε από λάθος σε λάθος και με μαθηματική ακρίβεια πάνε προς την αυτοκαταστροφή. Πήραν το πριόνι και πριονίζουν τα πόδια της καρέκλας τους.  Εμείς εξυπνάδα δεν πουλάμε, αλλά  ούτε και προστασία. όποιοι το κάνουν, ας αναλάβουν τις ευθύνες και να μην ...τρέχουν στην συνέχεια να σταματήσουν την καταιγίδα.

- Απίστευτο. Πρόεδρος μιας δημοτικής κοινότητας έκανε πρόταση στον δήμαρχο να ανεβάσουν μια θεατρική παράσταση στην πλατεία του χωριού και μέσα από την παράσταση να εξηγήσουν την σχέση του τάρανδου και του κερατά!!!! Στο ρόλο του τάρανδου και του κερατά θα έπαιζε το ίσιο πρόσωπο, αφού έχει στο πετσί του και τους δύο ρόλους!!!!!! Του δημάρχου του άρεσε η ιδέα και είπε να περιμένουν, για να δούνε αν θα επιτραπούν οι εκδηλώσεις!!!

- Πάντως ο δήμαρχος επειδή είναι καλός και διασκεδάζει με κάτι τέτοια, είπε στον πρόεδρο να ανέβει η παράσταση στις Απόκριες ή ακόμη και το Πάσχα!!!!

- Μεγάλε εσένα δεν σε ξέχασε "ο μπάρμπα Στέλιος" και σε περιμένει. Θα πάρεις στο λαιμό σου ανθρώπους οι οποίοι σε βοήθησαν να σταθείς στα πόδια σου, αλλά δεν θα φταίμε εμείς.