Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

...σουτάκια

 - Γκολ από την σέντρα δέχθηκε ο μάγκας πρόεδρος ομάδας, αφού έκανε το μοιραίο λάθος. Γνωρίζουμε όλοι πως είναι μαθημένος ¨με τα σάπια του" και μόλις τον στριμώχνουν δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Εμείς συνεχίζουμε με γεγονότα και αλήθειες, χωρίς φόβο και τον καλούμε σε δημόσια αντιπαράθεση, για να του δώσουμε την χαρά να μας βρίζει ενώ θα είμαστε απέναντί του. Να ξέρει πάντως πως οι πόρτες στις οποίες πήγαινε χωρίς κουκούλα και κάρφωνε ...συγχωριανούς του και όχι μόνο, έκλεισαν οριστικά γι΄ αυτόν.

- Τώρα προσπαθεί να είναι ο ρουφιανάκος και να δίνει πληροφορίες σε ανθρώπους τους οποίους επιχείρησε να κάνει κερατάδες!!! Καλά κάνει αφού βρίσκει μαλάκες, αλλά να μην παριστάνει και τον έντιμο κλπ.

- Μας κατηγορούν πως στηρίζουμε τον κ. Παπακωνσταντίνου και προσπαθούμε να καταλάβουμε από που προκύπτει αυτό. Σε τι θέλει την στήριξή μας ο κ. Παπακωνσταντίνου; Ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Μαϊάμι και δεν νομίζουμε πως θα μπορούσαμε σε κάτι να τον στηρίξουμε.

- Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Πίσχινας και ο κ. Ρέτσας, είχαν δεσμευτεί για κάτι και θα πρέπει να μην ξεχνάνε. Εμείς περιμένουμε. Έχουμε υπομονή και θα δούμε ποιοι κρατούν τον λόγο τους και ποιοι όχι. Μεταξύ τους μπορεί να έβαλαν την σχέση τους στην κατάψυξη, αλλά είναι δικό τους θέμα. Εμείς μέχρι την ώρα που πρέπει θα είμαστε δίπλα τους. Αν δεν έχουν μπέσα, αν δεν κρατήσουν τον λόγο τους, θα γράψουμε την άποψή μας, θα γράψουμε την αλήθεια και θα κουνήσουμε μαντήλι. Τον δρόμο τους και τον δρόμο μας.