Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

- Το καταλάβαμε όλοι ή όχι; "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν φοβάται πλέον, γιατί στα 63 του χρόνια τα έχει δει όλα και αντιμετώπισε πολλούς και διάφορους. Δεν καταλαβαίνει από ψευτομαγκιές και από ψευτόμαγκες και τύπους που έχουν ειδίκευση στην κωλοτούμπα και στο "δώσε και σώσε".  Εμείς δεν απειλούμε ούτε με μπράβους, ούτε με ύβρεις, ούτε με συκοφαντίες και φυσικά .....ούτε με προσφυγές στην δικαιοσύνη. Έχουμε τον δικό μας τρόπο. Ξέρουμε το ρεπορτάζ, ξέρουμε να τα λέμε και να τα γράφουμε.

- Με ερωτήσεις δίνουμε απαντήσεις στους λασπολόγους και ποτέ μα ποτέ "δεν θα χτυπήσουμε" με αναφορές σε οικογένεια και προσωπικά δεδομένα. Έχουμε επιχειρήματα και με αυτά θα απαντάμε. Εμείς δεν έχουμε δίπλα μας εργολάβους οι οποίοι θέλουν πίττα από τα έργα δήμων και περιφέρειας, δεν έχουμε δίπλα μας ως χορηγό πρώην προμηθευτή του Δήμου και ούτε καν τον "εργολάβο" ο οποίος δηλώνει ειδικός για τα μπάζα!!!!

- Φτωχοί θα είμαστε μια ζωή, γιατί δεν μάθαμε να λειτουργούμε με το "ο θάνατός σου η ζωή μου", αλλά με το  "όλοι οι καλοί χωράνε". Εμείς δεν θεωρούμε καλούς αυτούς που δηλώνουν υπακοή ή υποταγή στον Παγώνη και τον Καθαροσπόρη και κακούς αυτούς που τους κουνάνε μαντήλι.

- Εμείς ασκούμε κριτική και σχολιάζουμε, αλλά δεν αναλαμβάνουμε εργολαβικά να ρίχνουμε λάσπη στην Μιντζιφίρη, επειδή αυτό θέλουν κάποιοι και δεν φτάνουμε στο σημείο να μην γράψουμε πως αθωώθηκε στο δικαστήριο στο οποίο την οδήγησε ο κ. Παγώνης!!!!

- Καλόπαιδο "ο μπάρμπα Στέλιος" δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ, γιατί τα καλόπαιδα πάνε στον παράδεισο και δεν θα ήθελε ποτέ να συναντηθεί με κάποιος που μπορεί να παρασύρουν και τον Άγιο Πέτρο απειλώντας πως θα του ρίξουν λάσπη!!!!