Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Έτοιμο και το νομοσχέδιο για τα ραδιοτηλεοπτικά και θα δούμε ποιοι από τους τηλεοπτικούς κα ραδιοφωνικούς σταθμούς θα μπορέσουν να συνεχίσουν να λειτουργούν, αφού θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις και φυσικά να επενδύσουν χρήματα. Το να έχω έναν ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα ενημερωτικό, χωρίς το απαραίτητο προσωπικό και ....υπεύθυνο ενημέρωσης κλπ, δεν θα ισχύει πλέον.

- Η κυβέρνηση έφερε σε διαβούλευση το νομοσχέδιο και σύντομα αυτό θα γίνει νόμος του κράτους και θα ισχύει για όλους. Καλό θα είναι να μπούμε και να το διαβάσουμε όλοι, για να μην λέμε πως δεν είδαμε και δεν ακούσαμε.

- Τα πάντα πλέον θα λειτουργούν ψηφιακά χωρίς κεραίες και πομπούς στα βουνά και χωρίς καβγάδες και νταβατζηλίκια από πολλούς. Ξεκαθαρίζει λοιπόν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να δούμε τώρα ποιοι θα δηλώνουν επαγγελματίες και ποιοι θα λένε στα μικρόφωνα και τις κάμερες ότι τους κατέβει.

- Υπάρχουν περιφερειακοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί ενημερωτικοί σταθμοί οι οποίοι λειτουργούν με προσωπικό, οι οποίοι έχουν πρόγραμμα και οι οποίοι θα επιβιώσουν και σίγουρα θα έχουν το μερίδιο που πρέπει στην διαφήμιση και όχι να "τα παίρνουν" αυτοί που λειτουργούν με ένα άτομο και αυτό να είναι και ο ιδιοκτήτης.

- Έχει κανείς αντίρρηση;;;;;