Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε, να φοράτε την μάσκα σας, να κρατάτε αποστάσεις, να μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις και να μην ακούτε αυτούς που παριστάνουν τους επιστήμονες. Αυτοί θα τρέξουν πρώτοι για τα εμβόλια και την ίδια στιγμή θα λένε και θα γράφουν να μην ....τα κάνουμε.

- Καλά δεν έχουν καταλάβει τίποτα κάποιοι; Κύριοι σας γλεντάμε, γιατί το έχουμε πάρει απόφαση. Σεβόμαστε αυτούς που μας σέβονται, δεν ενοχλούμε αυτούς που δεν μας ενοχλούν και συνεχίζουμε να γράφουμε αλήθειες, χωρίς να γινόμαστε ρουφιάνοι και πούστηδες στην ψυχή.

- Όποιος δεν αντέχει ας φροντίσει να ζητήσει συγνώμη, γιατί τα καλύτερα έρχονται. Εμάς πάντως δεν θα καταφέρει να μας βάλει να στηθούμε στα τέσσερα κανένας.  Την καλημέρα μας στο δήμαρχο κύριο Ψαθά, ο οποίος έκανε πριν λίγο καιρό την προσπάθεια να σώσει τον φίλο του, άσχετα αν δεν τα κατάφερε. Δήμαρχε να του πεις πως στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί.

- Μόλις τελειώσει ο πόλεμος με τον κορονοϊό, σας έχουμε κάτι πολύ σημαντικό. Μεγαλώνουμε αρκετά την παρέα και ως apopsignomi, αλλά και με ραδιοφωνικές εκπομπές. Είμαστε έτοιμοι και πραγματικά θα σας αρέσει το όλο εγχείρημα.

- Η καραντίνα μας έδωσε το δικαίωμα να οργανωθούμε καλά και πλέον να κοιτάξουμε μπροστά με νέους ανθρώπους, οι οποίοι το μόνο προσόν που θα χρειασθεί να έχουν, θα είναι το να είναι φανατικοί με την αλήθεια.

- Λένε πως ο Αυγενάκης τα βρήκε (!!!!) με τον Γραμμένο και θέλει να τον βοηθήσει να φύγει μια ώρα νωρίτερα από την ΕΠΟ. Λέτε να προσπαθήσει να έχουμε στις 29 Δεκεμβρίου εκλογές στην ΕΠΟ;;;; Πάντως το 2021 θα έχουμε πάλι εκλογές!!!!