Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Αλλο παραμύθι χρησιμοποιούν τώρα οι εξυγιαντές της ΕΠΟ και θέλουν να καταργήσουν νόμους του κράτους!! Θέλουν όπως λένε να μπορούν να ψηφίζουν στις εκλογές των Ενώσεων όλα τα Σωματεία, είτε είναι νόμιμα, είτε όχι!!! Θα ζητήσουν λένε από την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να παρέμβουν και να μην ισχύσει ο νόμος Αυγενάκη!!
Κύριοι εξυγιαντές, πάλι μαλακίες λέτε.
Ο νόμος ισχύει και θα ισχύει, αλλά.... εσείς μπορείτε να έχετε το αυτοδιοίκητο και να κάνετε ότι θέλετε.

- Ο Αυγενάκης και η κυβέρνηση γενικότερα θα τηρήσει τον νόμο και απλά δεν θα παραχωρεί αθλητικές εγκαταστάσεις  σε ομάδες Ενώσεων που δεν θα τηρήσουν τον νόμο και δεν θα δώσει ούτε ευρώ σε ΕΠΟ, Ενώσεις και Σωματεία. 

- Αν θέλετε το αυτοδιοίκητο, χωρίς τους νόμους, θα βρείτε και χρηματοδότες. Ο Αυγενάκης και αυτή η κυβέρνηση απέδειξαν πως δεν μασάνε και θα το πάνε μέχρι τέλος. Οι εξυγιαντές και οι βολεμένοι, έφτασαν στον πάτο το ποδοσφαιρο και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ας μην προκαλούν λοιπόν άλλο, γιατί ξέρουν πως γι΄ αυτούς το πάρτι τελείωσε.

- Αλήθεια, υπάρχει σήμερα διοίκηση στην ΕΠΟ; Υπάρχει σήμερα ποδόσφαιρο; Εδώ και καιρό γίνεται της κακομοίρας στο Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει το Ερασιτεχνικό. Τι έκανε η ΕΠΟ γι΄ αυτό;