Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

....η άποψή μας

 - Θα πρέπει να γράψουμε κάτι που έχει να κάνει με τον ΔΟΑΠΠΕΧ. Διαβάζουμε διάφορα για αποφάσεις της προέδρου, για εργαζόμενους, για τους αθλητικούς χώρους, για πολιτιστικά, για συμπεριφορές κλπ.
Έχουμε την δική μας άποψη.
Είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι σηκώνουν απλά σκόνη, γιατί θέλουν να θολώσουν το τοπίο, επειδή δεν γουστάρουν την Αϊδίνη, δεν γουστάρουν τον Ρόγκα, δεν γουστάρουν τον Γκούνη.
Η σκόνη μπορεί για λίγο να δημιουργήσει ένα θέμα, αλλά.... με ένα πλύσιμο θα φύγει. Έτσι είναι και όσα δήθεν αποκλειστικά κυκλοφορούν κατά καιρούς.
Έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ποτέ δεν έδωσαν και σ΄ εμάς κάτι που θα το χαρακτηρίζαμε αποκλειστικό!!!!
Μας φτάνει που δεν αρνήθηκαν ποτέ να μας απαντήσουν σε ερωτήσεις, όταν προέκυπταν κάποια θέματα.
Αυτό που πραγματικά μας ενοχλεί, δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα που αναφέραμε πριν και τα οποία έχουν την ευθύνη της καλής λειτουργίας του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά με ανθρώπους στους οποίους έχουν ανατεθεί κάποια καθήκοντα και αυτοί είτε ανέβηκαν σε κάποιο καλαμάκι, είτε βάζουν πάνω απ΄ όλα την δική τους εξυπηρέτηση και όχι του συνόλου.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουν κατά την άποψή μας, την ευθύνη των χώρων τους οποίους χρησιμοποιούν για την εργασία τους. Οι καλύτεροι να είναι, δεν θα αποφύγουν την γκρίνια και άλλα σχετικά.
Για να τοποθετηθείς σε μια θέση, θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος και να κάνεις ένα βήμα πίσω. Να κοιτάξεις δηλαδή πρώτα την εξυπηρέτηση των αναγκών του άλλου και τελευταία την δική σου.
Κάποια στιγμή, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι, όσοι υπηρετούν από κάποια θέση τα κοινά, ώστε να μην δημιουργούν προβλήματα στον ΔΟΑΠΠΕΧ και στην Δημοτική Αρχή γενικότερα.

Θα επαναλάβουμε πως έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ και πιστεύουμε πως θα βάλουν τα πράγματα στην θέση τους, ώστε κερδισμένα να βγούνε τα παιδιά και ο αθλητισμός.
Την καλημέρα μας και στον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ τον κ. Γκούνη, ο οποίος γνωρίζει τα θέματα και δεν είναι λίγες οι φορές που λειτουργεί πυροσβεστικά.