Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε πάρα πολύ, γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ και δεν λέει να φύγει, αφού διαπιστώνει πως υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι δεν τηρούν τα μέτρα και εύκολα μπορεί να τους πάρει αγκαλιά και να κάνει την διασπορά του. Μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι τον αμφισβητούν, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως κάνουν κακό όχι μόνο στον..... εαυτό τους και σε δικούς τους ανθρώπους, αλλά σε όλους μας και τέτοιο δικαίωμα δεν το έχουν.

- Πολύ μεγάλο θέμα έγινε το αν ο πρωθυπουργός πήγε στην Ικαρία και πέρασε για έναν μεζέ από το σπίτι ενός βουλευτή. Βγήκαν ΣΥΡΙΖΑίοι και όχι μόνο και άρχισαν να φουσκώνουν το θέμα. Πολιτική γύμνια είναι αυτό και τίποτα παραπάνω. Όταν δεν έχεις τι να πεις με τέτοια θέματα θ΄ ασχοληθείς. Είμαστε σίγουροι πως στην επόμενη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει σε ποσοστά την ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ θα ξεπεράσει το 15% και το ΜΕΡΑ25 μπορεί να γίνει και ΜΕΡΑ30!!!

- Πάμε γρήγορα στα Ψαχνά γιατί πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θ΄ αρχίσει να τηρεί πιστά τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού συμβουλίου και θα δίνει στον κάθε ομιλητή τον χρόνο που λέει ο κανονισμός.

- Αλήθεια γιατί βλέπουμε το δένδρο και δεν βλέπουμε το δάσος; Γιατί πρέπει να ασκούμε κριτική μόνο στον δήμαρχο και όχι στην κυρία Γκόγκου; Ο δήμαρχος είπε στην κυρία Γκόγκου, "κλείσε το στόμα σου" και αμέσως μετά ζήτησε συγνώμη. Η κυρία Γκόγκου η οποία είπε απευθυνόμενη στο Δημοτικό Συμβούλιο "η κυρία Μελά λέει ότι της λέει ο δήμαρχος", πότε θα ζητήσει συγνώμη;;;;;

- Γιατί ξεφουσκώνουν εύκολα τα θέματα που έρχονται στην δημοσιότητα, από συγκεκριμένο ΜΜΕ και έχουν να κάνουν με τον Δήμο Χαλκιδέων; Απλή η απάντηση. "Είναι για γέλια και για κλάματα η τρόμπα που τα φουσκώνει"!!!!!!

- Έπαιξε το θέμα της ανάθεσης έργων, έπαιξε το θέμα της φοίτησης στα σχολεία των προσφυγόπουλων, έπαιξε το θέμα με τον Λήλα ποταμό και την θεομηνία και τόσα άλλα, αλλά κανένα δεν άντεξε και δεν επηρέασε την κοινή γνώμη, αφού οι δημότες βλέπουν τα έργα της δημοτικής αρχής.