Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Την καλησπέρα μας στους παράγοντες που στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί το αγαπάνε και όχι γιατί θέλουν να ξεπλύνουν χρήμα ή να τα πάρουν από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ ή για να κλέψουν κι αυτοί τα 5΄ δημοσιότητας. Αυτοί οι παράγοντες, ματώνουν πραγματικά, γιατί τους αρέσει να βλέπουν την μπάλα να κυλάει στο χορτάρι, είτε αυτό είναι φυσικό, είτε είναι συνθετικό. Αυτοί οι παράγοντες, βάζουν πάνω απ΄ όλα την υγεία όλων και υποστηρίζουν πως οι ομάδες θα πρέπει να βρεθούν στα γήπεδα, όταν.... όλα θα έχουν τελειώσει και ο κορονοϊός θα νικηθεί.

- Αυτούς τους παράγοντες, θα πρέπει να τους σεβαστούν ΟΛΟΙ. Η ΕΠΟ, οι ΕΠΣ, οι Δήμαρχοι, η Περιφέρεια και φυσικά η κυβέρνηση. Θα πρέπει να στηριχθούν αυτοί οι παράγοντες και τα Σωματεία τους, για να έχει μέλλον ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Υπάρχουν τρόποι στήριξης; Φυσικά και υπάρχουν και μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, αρκεί αυτή η στήριξη να μην καταλήγει στις τσέπες κάποιων.

- Δυστυχώς μέχρι σήμερα η ΕΠΣ και η ΕΠΟ, θέλουν να εισπράττουν από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και από την τσέπη του κάθε παράγοντα. Οι δημοτικοί άρχοντες μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν έχουν προχωρήσει σε μια σοβαρή διαβούλευση για το θέμα. Η κυβερνήσεις για πολλά χρόνια δεν βοηθούσαν ούτε με 1 ευρώ τα σωματεία. Τώρα ο Αυγενάκης έκανε ένα βήμα και θα δούμε αν θα κάνει το επόμενο.