Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

....φαπούλες

 - Θα μας τρελάνουν οι κύριοι οι οποίοι πιέζουν ώστε ν΄ αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και όχι μόνο και λένε πως δεν μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους, πως θέλουν να βρεθούν πάλι στα γήπεδα, γιατί αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το.... ποδόσφαιρο!!!!

- Ποιοι τα λένε όλα αυτά; Τα λένε αυτοί που "τα παίρνουν" ως ερασιτέχνες στο γήπεδο, αλλά ως επαγγελματίες στην τσέπη. Θέλουν λέει να τους ακούσει ο Χαρδαλιάς, ο Αυγενάκης και οι επιτροπή των ειδικών!!!!

- Τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τα έχουμε κλείσει στα σπίτια μας τι να πούνε κύριοι; Αν ξεκινήσει κάτι, αυτό να είναι τα τμήματα υποδομών και όχι αυτοί που θα πρέπει να πηγαίνουν από νομό σε νομό. 

- Η κυβέρνηση πρέπει από την 1η Μαρτίου να επιτρέψει τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής σε ανοιχτά γήπεδα, χωρίς την παρουσία των γονιών τους. Ο προπονητής και τα παιδιά στο γήπεδο και φυσικά με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

- Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για μετακινήσεις εκτός νομού, όπως θέλουν κάποιοι για δικούς τους λόγους. Αυτοί που απειλούν με συγκεντρώσεις και πορείες, ας καταλάβουν πως προέχει η υγεία των πολιτών και όχι η τσέπη τους.