Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

....απόψεις

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες στους Δήμους Χαλκιδέων & Διρφύων Μεσσαπίων δεν υπάρχει μόνο η πανδημία, αλλά πέρασε και μια θεομηνία η οποία άφησε πίσω της πληγές.
Δεν είναι λοιπόν σωστό να δεχθούμε πως πρέπει σ΄ αυτούς τους Δήμους να κάνει οποιοσδήποτε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και μάλιστα με κραυγές και χωρίς προτάσεις.
Το μεγάλο κακό δεν είναι στο Δήμο Χαλκιδέων, αφού εδώ και ο κ. Παγώνης και ο κ. Καθαροσπόρης δεν είναι "χθεσινοί" και δεν παρασύρθηκαν από..... ΜΜΕ για να ουρλιάζουν και απλά να κάνουν θόρυβο.
Το κακό είναι στον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων όπου δυστυχώς ιδιαίτερα η κυρία Γκόγκου παρασύρθηκε και δυστυχώς δεν λειτουργεί ως μέλος της οικογένειας της αυτοδιοίκησης, αλλά με μίσος ενάντια στο πρόσωπο του δημάρχου κυρίου Ψαθά.
Η δική μας άποψη είναι καθαρή.
Ο κ. Ψαθάς είναι ο δήμαρχος μετά από εκλογές και θα είναι μέχρι το τέλος της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής. Εμείς ήμασταν απέναντι στον κ. Ψαθά προεκλογικά, αλλά αυτόν εμπιστεύθηκαν οι δημότες κι εμείς σεβόμαστε τις αποφάσεις και τις επιλογές των Δημοτών.
Δεν κάναμε και δεν θα κάνουμε καμιά κωλοτούμπα για κανέναν και για τίποτα.
Έχουμε θέματα για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά τ΄ αφήνουμε για μετά την πανδημία και μετά την αποκατάσταση των ζημιών από την θεομηνία.
Όταν θα έρθει η ώρα των Δημοτικών Εκλογών, θα καταθέσουμε και πάλι την πρότασή μας.