Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Δεν πειράζει κύριοι. Ο καθένας έχει την άποψή του και κανείς δεν λέει πως άποψη έχουν μόνο αυτοί που δηλώνουν  καλοί, έντιμοι, κύριοι και άλλα τέτοια. Απόψεις έχουμε όλοι και ας μην αρέσουν. Όποιος καταθέτει δημόσια την άποψή του, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα και πολύ περισσότερο, όταν για την άποψή του έχει και στοιχεία και την βασίζει πάνω.... σε πραγματικά γεγονότα. Λίγη υπομονή.

- Δεχόμαστε την όποια κριτική, αλλά όχι να τηλεφωνείτε σ΄ εμάς για να κάνετε κριτική στην δήμαρχο, στον αντιδήμαρχο και σε οποιονδήποτε άλλον. Ότι έχετε να πείτε να το πείτε στους ίδιους ή να το κάνετε γνωστό με κάποια ανακοίνωσή σας.

- Εμείς γράφουμε αυτά που εμείς γνωρίζουμε και όχι αυτά που ανώνυμα λέει κάποιος. Αν έχουμε για κάτι στοιχεία, φυσικά και θα το δημοσιοποιήσουμε. Και κάτι ακόμη. Δεν θα γίνουμε ποτέ αυλικοί κανενός και ποτέ δεν θα βρεθούμε σε γραφείο τύπου πολιτικού, αυτοδιοικητικού ή όποιου άλλου παράγοντα. Δεν είναι κακό να υπηρετεί κάποιος στο γραφείο τύπου, αλλά εμείς δεν το γουστάρουμε. Απλά τα πράγματα.