Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

....φαπούλες

 - Έχουμε αποδείξει πως εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση και ξέρουμε να πάμε παρακάτω, ξεχνώντας κακές συμπεριφορές εναντίον μας, ξεχνώντας συκοφαντίες και συκοφάντες. Δεν θέλουμε να έχουμε φίλους με το ζόρι. Δεν επιβάλλουμε σε κανέναν πολιτικό, αυτοδιοικητικό ή αθλητικό παράγοντα, να συμφωνεί μαζί μας. Ο καθένας έχει την άποψή του και αυτό είναι σωστό. Εμάς μας... φτάνει και μας ικανοποιεί το να έρχεται η στιγμή που θα δικαιωθεί η άποψή μας. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο, από την στιγμή της δικαίωσης.

- Ας γράψουμε λοιπόν και μια ακόμη αλήθεια. Το κάθε ΜΜΕ, δεν δείχνει την δύναμή του, επειδή θα έχει χιλιάδες φίλους ή θα έχει πολλά μπράβο. Το κάθε ΜΜΕ πρέπει να διαμορφώνει την κοινή γνώμη και να μπορεί να κάνει παρεμβάσεις. Θα πρέπει να κρίνει την κάθε εξουσία και όχι "να κοιμάται" μαζί της κάτω από το ίδιο πάπλωμα.

- Εύκολα ένα ΜΜΕ μπορεί να αποκτήσει περισσότερους "φίλους και επισκέπτες". Αν αρχίσουμε κι εμείς από σήμερα να ανεβάζουμε επώνυμους και ανώνυμους γυμνούς, θα χτυπήσουμε κόκκινο. Τι θα προσφέρουμε όμως στα κοινά;

- Αν αρχίσουμε και λιβανίζουμε τους πάντες και γράφουμε καλά λόγια για τον όποιον συναντάμε στον δρόμο και να κάνουμε πως τον θαυμάζουμε, για να μας θαυμάζει κι αυτός, θα κερδίσουμε τίποτα.

- Εμείς επιλέξαμε τον άλλον δρόμο. Προτιμάμε αυτούς που μας βρίζουν, αλλά το πρωί μόλις ανοίξουν το μάτι τους, πρώτα θα μας διαβάσουν και μετά θα φτιάξουν καφέ και το βράδυ πριν πάνε για ύπνο, θα μπούνε στο apopsignomi, για να δούνε τι γράφουμε.

- Αυτοί δεν θα παραδεχθούν ποτέ ότι μας διαβάζουν, αλλά περιέργως, ξέρουν πάντα τι έχουμε γράψει!!!! Δεν κάνουμε συμβιβασμούς και ειλικρινά είμαστε ικανοποιημένοι που εξ  αιτίας μας κάποιοι πήγαν στα σπίτια τους, γιατί αυτό τους άξιζε και κάποιοι άλλοι, είναι πλέον σε δεύτερο και τρίτο ρόλο, γιατί δεν είχαν να προσφέρουν κάτι στα κοινά.