Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

......σφηνάκια

 - Να ξεκινήσουμε με μια συγνώμη προς τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και προσωπικά από τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη, για ένα πρόβλημα που παρουσιάσθηκε και δεν εμφανίσθηκαν τα δύο Δελτία Τύπου που είχαν στείλει και έτσι δεν τα είχαμε ανεβάσει. Είχαν σταλεί το βράδυ της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου (Sent: Fri, 5 Feb 2021 19:43:10 ). Συγνώμη 

- Θέλουμε με την καληνύχτα να γράψουμε κάτι. Μπορεί να δείχνουμε σκληροί, μπορεί να.... δείχνουμε πως δεν τα έχουμε καλά ούτε με τα έντερά μας, αλλά να ξέρετε πως έχουμε κι εμείς τις ευαισθησίες μας και δεν είναι λίγες οι φορές, που πήγαμε σε μια γωνίτσα και κλάψαμε. Αυτό που μας κάνει να φερόμαστε με μια σκληρότητα, προς κάποιους ανθρώπους, είναι το ψέμα, είναι η διπροσωπία, είναι το ότι το βράδυ σου λένε άλλα και το πρωί κάνουν άλλα.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σήμερα ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα, αφού δεχθήκαμε τηλεφωνήματα, από ανθρώπους που δεν είχαμε κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις και τα όσα μας λέγανε, είχαν να κάνουν με τις απόψεις μας για τις εξελίξεις στην ΕΠΣ Εύβοιας.  Μας έλεγαν πως θα βρεθούμε κατηγορούμενοι, αφού θα προχωρήσουν κάποιοι σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον μας.

- Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και θα τα καταφέρουμε. Γράφουμε αλήθειες και μόνο αλήθειες. Σήμερα είναι Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021. Πέρασαν 14 μέρες από την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Πως είναι δυνατόν ο φίλος του, ο κολλητός του, ο άνθρωπος που είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου επειδή όπως ο ίδιος δήλωσε, τον ανέδειξε ο κ. Παπακωνσταντίνου, να μην βρήκε την δύναμη να τον καλέσει ν΄ αναλάβει τα καθήκοντά του, έστω για λίγο, μόνο και μόνο για να τελειώσει και το τυπικό;

- Εμείς λεφτά για δικηγόρους δεν έχουμε και ούτε χρόνο για να τρέχουμε στα δικαστήρια. Δεν θα λυγίσουμε όμως. Θα υπερασπισθούμε την αλήθεια και θ΄ αποδείξουμε τα πάντα. Κρατάμε τα πάντα και θα τα πούμε στην δικαιοσύνη, όχι για να κατηγορήσουμε κανέναν, αλλά για ν΄ αποδείξουμε το ποιος λέει άλλα και κάνει άλλα.
Καληνύχτα σας/