Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν κάνει πίσω όταν έχει δίκιο και φυσικά γράφει πάντα ελεύθερα την άποψή του. Σήμερα θα γράψουμε μια ακόμη αλήθεια για τα όσα συμβαίνουν με την ΕΠΣ Εύβοιας και το θέμα με τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου Γιάννη.
Εδώ και μέρες ο κ. Παπακωνσταντίνου με  αποφάσεις των δικαστηρίων, κρίθηκε αθώος και έπρεπε να είχε επανέλθει στην θέση, από την οποία είχε απομακρυνθεί επειδή το ήθελαν κάποιοι εξυγιαντές δήθεν, του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Δυστυχώς ο άνθρωπος που προτάθηκε από τον ίδιο τον κ. Παπακωνσταντίνου να τον αντικαταστήσει, μέχρι να φτάσουμε στην δικαίωσή του, δεν βρήκε την δύναμη να τον καλέσει να αναλάβει τα καθήκοντά του, ώστε η δικαίωση να έρθει και τυπικά και ουσιαστικά.
Ο κ. Γιάννης Ρέτσας, "άδειασε" όχι μόνο τον άνθρωπο που ....τον ανέδειξε στο χώρο του ποδοσφαίρου, τον κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά πάει να βάλει σε περιπέτεια και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ, τα οποία θέλουν να κλείσουν γρήγορα το θέμα αυτό και πάντως πριν ο κ. Παπακωνσταντίνου φύγει για την Αμερική, όπως έχει προγραμματίσει.
Ο κ. Ρέτσας προσπαθεί με κάθε τρόπο να παίξει καθυστέρηση, πιστεύοντας πως θα μείνει γαντζωμένος σε μια καρέκλα.
Κυκλοφορεί πολύ στην πιάτσα πως ο ίδιος θέλει να προχωρήσει τις διαδικασίες, αλλά δεν τον αφήνει ο κ. Γιώργος Πίσχινας!!!!
Κατά την άποψή μας αυτό δεν είναι αληθές και δεν πρέπει να το λέει κανείς.
Ο κ. Ρέτσας δηλώνει πως αυτός αποφασίζει και δεν τον καθοδηγεί κανείς άλλος. Πως λοιπόν φορτώνουν τα πάντα στον κ. Γιώργο Πίσχινα;
Ο κ. Ρέτσας συζητώντας με μέλη του ΔΣ και τα οποία έχουν και λόγο και λογική, τους είπε πως θα τελείωνε αυτές τις μέρες το θέμα και η ΕΠΣΕ θα είχε πάλι την ηρεμία της.
Δεν κράτησε μέχρι σήμερα τον λόγο του και προσπαθεί με ψεύτικες δικαιολογίες να παίξει καθυστέρηση, σε βάρους όχι μόνο του Παπακωνσταντίνου, αλλά και των περισσοτέρων μελών του ΔΣ της ΕΠΣΕ.
Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως αν ο κ. Ρέτσας μέχρι την Κυριακή δεν προχωρήσει, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Ο κ. Γιώργος Πίσχινας θα πάρει πρωτοβουλία και θα τρέξει τις διαδικασίες, γιατί μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο ποδόσφαιρο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.
Θα το κάνει γιατί ξέρει πως το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν ανήκει ούτε στον Ρέτσα, ούτε στον Παπακωνσταντίνου, ούτε στον Πίσχινα, ούτε σε κάποιον από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ.
Θα το κάνει γιατί δεν θέλει να βάλει σε περιπέτειες, ούτε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, ούτε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης.
Αν λοιπόν ο κ. Ρέτσας δεν κρατήσει τον λόγο του και δεν τηρήσει την νομιμότητα, αδειάζοντας συνεργάτες του ή τα μέλη του ΔΣ θα προχωρήσουν σε άλλες διαδικασίες ή ο κ. Πίσχινας θα κάνει αυτό που δεν θα κάνει ο  κ. Ρέτσας.
Φυσικά στην συνέχεια το πρόβλημα θα το έχει ο κ. Ρέτσας, ο οποίος, δεν θα μπορέσει να σταθεί σ΄ αυτό το ΔΣ και γενικότερα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
"Ο μπάρμπα Στέλιος" μπορεί να κάνει λάθος, αλλά δεν μπορεί να δεχθεί να φορτώνουν τα πάντα στον κ. Πίσχινα και να μας λένε πως οι άλλοι είναι μαριονέτες.
Από Δευτέρα και αν δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες, τότε "ο μπάρμπα Στέλιος", θα περάσει σε πράξεις και δεν θα μείνει στα λόγια.
Υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες και οι οποίες δεν θα πονέσουν εμάς, αλλά αυτούς που δεν έχουν λόγο.