Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

....σουτάκια

  -  Εδώ είναι ο από τον Ιούλιο υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ψαρόπουλος, ο οποίος δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος και πάλι, όποτε κι αν διεξαχθούν οι εκλογές στην ΕΠΟ!!! Αν λέει απορρίψουν την υποψηφιότητά του, θα προσφύγει μέχρι και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια!! Καλά θα κάνει ο άνθρωπος, αλλά την υποψηφιότητά του δεν θα την απορρίψει ο Αυγενάκης, αλλά τα ....όργανα της ΕΠΟ.

- Αλήθεια γιατί δεν του δίνουν το δικαίωμα να είναι υποψήφιος, για να μετρήσει και τα κουκιά του; Θα έχει ενδιαφέρον και γι΄ αυτούς που θα ψήφιζαν ΛΕΥΚΟ, να είχαν να ρίξουν την ψήφο τους υπέρ του κ. Ψαρόπουλου.

- Δεν περιμένουν τίποτα πλέον τα ποδοσφαιρικά σωματεία, από τις ποδοσφαιρικές αρχές, αφού όλα έχουν μπει στην αυτόματα πιλότο. Δεν υπάρχει πλέον ΕΠΟ, δεν υπάρχει ΕΠΣΕ και το χειρότερο δεν υπάρχει ελπίδα για τα σωματεία αυτά, αφού δεν υπάρχει ποδόσφαιρο.

- Δεν ξέρουμε τι θ΄ αλλάξει στο μέλλον και πως θα συμπεριφερθούν ΕΠΟ και ΕΠΣΕ. Αν τους φωτίσει ο Θεός και βρούνε κάποια λύση ίσως δούμε φως στο τούνελ, αλλά δεν το βλέπουμε.

- Με πρόχειρους υπολογισμούς τα ποδοσφαιρικά σωματεία που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα, χρειάζονται για κάθε ποδοσφαιρική χρονιά ένα ποσόν που ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ. Που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα για να μπορέσουν να σταθούν τα σωματεία και να αναβαθμισθεί το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο;

- Αν το κράτος δώσει 5.000 ευρώ το χρόνο σε κάθε σωματείο και δώσει και η ΕΠΟ άλλα τόσα, τότε κάτι μπορεί να γίνει, με την προϋπόθεση πως θα υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα και έτσι θα υπάρχουν έσοδα από εισιτήρια, χορηγίες και διαφημίσεις.

- Για να δούμε λοιπόν αν θα έχουμε τέτοιες εξελίξεις κι αν η ΕΠΣ Εύβοιας  καταργήσει για τουλάχιστον τα δύο επόμενα χρόνια, τα όποια παράβολα, τα όποια πρόστιμα, τις όποιες εισφορές των σωματείων και αν θα προχωρήσει, αν όχι στην κατάργηση, τουλάχιστον την μείωση για τα έξοδα της διαιτησίας περισσότερο από 50%.