Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

...φαπούλες

 - Λέει ο εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών της Γ΄ Εθνικής κάποια πράγματα τα οποία ο ίδιος διαψεύδει και βρίσκε αυτιά να τον ακούνε και ούτε καν να τον διορθώνουν. Μπορεί κάποιοι μισθοφόροι και γυρολόγοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν μπορούν να σταθούν στις επαγγελματικές κατηγορίες, να έχουν βρει καταφύγιο σε μεγάλη ηλικία, στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική και κάτω από το τραπέζι, όπως οι ίδιοι δηλώνουν να κάνουν οικονομικές συμφωνίες, αλλά να προσέχουν όταν μιλούν και κατηγορούν... τους ειδικούς και την κυβέρνηση.

- Διαβάστε τι είπε ο σαραντάχρονος πλέον κ. Τριανταφύλλου Τάσος ποδοσφαιριστής σε ομάδα της Κρήτης.
"Αν είχαμε την πλειοψηφία των προέδρων μαζί μας θα είχαμε μπει τώρα στο γήπεδο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος επιθετικός του Γιούχτα, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Ψαχνών, ρίχνοντας παράλληλα τη “βόμβα” ότι “υπάρχουν μεμονωμένα τηλεφωνήματα από προέδρους προς την ΕΠΟ να μην επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Τηλεφωνήματα και από την Κρήτη".

- Κύριε Τριανταφύλλου τελικά τι από τα δύο συμβαίνει. Και τα δύο πάντως δεν είναι δυνατών να συμβαίνουν. Δεν συμφωνεί μαζί σας η πλειοψηφία των προέδρων, οπότε είναι και πολλά και όχι μεμονωμένα τα τηλεφωνήματα στην ΕΠΟ. Το ζήτημα πάντως είναι ένα. Φωνάζουν και μιλούν, οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ καφενείο και αυτοί σε μεγάλη ηλικία να βρίσκουν προέδρους οι οποίοι θα τους τα χώνουν. Τα παιδιά που θα έπρεπε να παίζουν σ΄ αυτή την κατηγορία, δεν βρίσκουν θέση, αφού δεν είναι λίγοι οι γυρολόγοι και μισθοφόροι.