Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Να προσέχετε την υγεία σας, να μην ξεχνάτε να φοράτε την μάσκα σας και να κρατάτε αποστάσεις. Τώρα όσοι ακούτε τον Τσίπρα και τους άλλους και τρέχετε σε συγκεντρώσεις και πορείες, έχετε πλέον και την ευθύνη και δεν μπορείτε τις επόμενες μέρες να λέτε πως γέμισαν τα νοσοκομεία, πως αυξήθηκαν τα κρούσματα και πως φταίει ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. Στόχος... και σκοπός σας είναι, να κερδίσει ο κορονοϊός και να σκοτώσει ανθρώπους, για να μιλάτε εσείς εναντίον της κυβέρνησης. Θα πάρετε την απάντησή σας, την ώρα της κάλπης.

- Άσχημα τα πράγματα και στην Εύβοια και μακάρι να είχαμε μόνο τα κρούσματα που διαβάζουμε πως υπάρχουν. Είναι περισσότερα και απλά δεν έχουν καταγραφεί. Τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο η κατάσταση δεν φαίνεται πως θ΄ αλλάξει και να βοηθήσει ο Θεός, ώστε να μην πάμε στα χειρότερα.

- Δυστυχώς κι εδώ στον Δήμο Χαλκιδέων τα σχολεία είναι κλειστά και τα παιδιά μας, όπως και οι εκπαιδευτικοί, θα κλείσουν σχεδόν ένα χρόνο, μπροστά σε μία οθόνη. Αυτό δεν είναι κάτι το εύκολο και δεν βοηθάει καθόλου στην σωστή ανάπτυξη και υγεία των παιδιών, αλλά και στον ψυχικό τους κόσμο.

- Θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και να ευχηθούμε να μπορέσουν αυτά στο μέλλον, να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες για τα δικά τους τα παιδιά. Εμείς αποτύχαμε, αφού τους φέραμε σε μια κοινωνία μπαχαλάκηδων, σε μια κοινωνία που κανείς δεν σέβεται κανέναν. Να συγχαρούμε και τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, αφού εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, κάνουν μεγάλη προσπάθεια, για τα παιδιά. Κουράγιο.

- Θα περάσει από την βουλή το νομοσχέδιο για την παιδεία και είναι απίστευτο η αντιπολίτευση να ζητάει να μπορούν να μπαίνουν στα πανεπιστήμια μαθητές που παραδίδουν λευκές κόλλες στις εξετάσεις!!!!!! Είναι τραγικό να θέλεις να έχεις αριθμούς στα πανεπιστήμια και όχι παιδιά που μελετούν . Είναι τραγικό να ζητάς να είναι πολλοί φοιτητές για να μην κλείσουν τμήματα των πανεπιστημίων, να υπάρχουν οι αιώνιοι φοιτητές, να καταστρέφουν περιουσίες και άλλα πολλά. Επιτέλους ας μπει ένα τέλος σε όλο αυτό το μπάχαλο.