Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 -  "Ο μπάρμπα Στέλιος" θέλει να σας ευχαριστήσει για τις ευχές και να περάσει ένα μήνυμα.
 Όσο κι αν τα χρόνια περάσουν, όταν έχεις δίπλα σου τους ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά, αισθάνεσαι πολύ όμορφα. 
Καλές και ευπρόσδεκτες οι ευχές ΟΛΩΝ, αλλά όταν έχεις μια ζεστή αγκαλιά από την οικογένειά σου, έχεις τα πάντα και ξεχνάς ευκολότερα τα χρόνια σου.
Πάμε τώρα παρακάτω, γιατί "ο μπάρμπα Στέλιος"  θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα προς αυτούς που δεν σεβάστηκαν τον ανθρώπινο παράγοντα και οι οποίοι έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον, πάνω από το συμφέρον του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. 
Κύριοι, σας αρέσει δεν σας αρέσει, δεν έχετε πλέον κανέναν λόγο που να σας κρατά στον χώρο. Μπορεί να σας ενοχλεί η κριτική μας, αλλά πρέπει να παραδεχτείτε, πως το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο σύρθηκε πίσω από άλλους παράγοντες, μόνο και μόνο, επειδή κάποιος θέλησε να..... γίνει βασιλικότερος του βασιλέως.
Μπορεί να μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους του Παπακωνσταντίνου, αλλά αυτό απλά τους βολεύει. Τον κ. Παπακωνσταντίνου τον στηρίξαμε ανθρώπινα στην δικαστική περιπέτεια που τον οδήγησαν οι εξυγιαντές και δικαιωθήκαμε. Ήμασταν οι μόνοι που του ασκούσαμε κριτική για τους ανθρώπους που παρίσταναν τους  φίλους του, αλλά και για αποφάσεις. Ποτέ δεν έκανε κάτι περισσότερο για μας και ποτέ μα ποτέ, δεν βρεθήκαμε στις παρέες του και καλά κάναμε, γιατί οι παρέες του δεν του βγήκαν σε καλό.
"Ο μπάρμπα Στέλιος" πάντα είχε την άποψή του και την δημοσιοποιούσε.
Ο Παπακωνσταντίνου δεν θα συνεχίσει να υπηρετεί το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και αυτό το έχει δηλώσει πολλές φορές. Δεν επιστρέφει στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για να αλλάξει κάτι. Επιστρέφει στην θέση, από την οποία τον απομάκρυναν οι δήθεν εξυγιαντές του ποδοσφαίρου. Επιστρέφει για να αισθανθεί ανθρώπινα δικαιωμένος και για να βρεθεί έστω για λίγο, δίπλα σε ανθρώπους/συνεργάτες του, για πολλά χρόνια.
Ο Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στην θέση του προέδρου της ΕΠΣΕ, όχι μόνο γιατί αυτό λέει το καταστατικό και ο νόμος, αλλά και επειδή τα περισσότερα μέλη της ΕΠΣ Εύβοιας είναι άνθρωποι και ακέραιοι χαρακτήρες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την στάση τους.
Δεν θα γράψουμε ονόματα, γιατί αυτοί που θα είναι το επόμενο ΔΣ της ΕΠΣΕ, έστω για πολύ λίγο, είναι γνωστοί σε όλους. Από τους 11 έπρεπε ήδη να παραιτηθεί το ένα μέλος που είχε πάρει την θέση του Παπακωνσταντίνου, αλλά θέλει να έχεις και φιλότιμο και να βρεις την δύναμη να το κάνεις αυτό και ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν την έχει. 
Μετά την επιστροφή Παπακωνσταντίνου στην θέση του προέδρου, τίποτα δεν θ΄ αλλάξει ουσιαστικά, αφού πολύ σύντομα ο κ. Παπακωνσταντίνου θ΄ αποχωρήσει από το ΔΣ, αφού θα συνεχίσει την ζωή του στο Μαϊάμι, δίπλα στην γυναίκα του και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του.
Το τι θα γίνει στην συνέχεια στην ΕΠΣΕ, είναι ένα άλλο θέμα, για το οποίο "ο μπάρμπα Στέλιος" δεν θα διστάσει να γράψει την άποψή του και να ξέρετε πως η άποψή μου θα είναι σκληρή για κάποιους, αλλά ο καθένας κοιμάται, όπως στρώνει.