Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Ο κορονοϊός επιμένει και πρέπει να τον πολεμήσουμε, ο καθένας χωριστά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Τηρούμε τα μέτρα για να μπορέσουμε να περάσουμε αργά η γρήγορα στην κανονικότητα. Δυστυχώς αυτοί που θα έπρεπε να ενδιαφερθούν για την υγεία των ανθρώπων, έδειξαν πως αδιαφορούν και προκαλούν με την στάση τους. Αυτοί είναι  δυστυχώς οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ25 οι οποίοι θέλοντας να κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική, καλούν ....τους οπαδούς και τα στελέχη τους στους δρόμους, σε μια περίοδο πανδημίας.

- Ας κάνουν ότι θέλουν, γιατί έτσι θα παραμείνουν εκεί που είναι σήμερα και όλοι μαζί δεν θα πλησιάζουν ούτε στο 35%.  Είναι αυτοί οι οποίοι μας μιλούν για δημοκρατία στα πανεπιστήμια και εννοούν πως σ΄ αυτά θα κάνουν κουμάντο οι μπαχαλάκηδες, οι αναρχικοί, οι αιώνιοι φοιτητές, οι έμποροι ναρκωτικών, οι λαθρομετανάστες μικροπωλητές και κάποιες άλλες τέτοιες ομάδες οι οποίες, δημιουργούν προβλήματα στους πραγματικούς φοιτητές και στους καθηγητές και πρυτάνεις.

- Το νομοσχέδιο πέρασε από την βουλή και είναι νόμος του κράτους πλέον και αυτή η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να τον εφαρμόσει ώστε πλέον και στα πανεπιστήμια να μπει τάξη. Ακούσθηκαν πολλά στην Βουλή αυτές τις μέρες, αλλά όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν πως κάποιους θα πρέπει να τους μαυρίσουν στις επόμενες εκλογές, ώστε να μην ξαναβρεθούν στην Βουλή, για να λένε τα όσα λένε. Στις επόμενες εκλογές, μαύρο σ΄ αυτούς που θέλουν να σπάζουν και να ρημάζουν και την ζημιά να την πληρώνει ο λαός.

- Έρχονται δύσκολες μέρες με χιόνια και παγωνιά και πρέπει να προσέχουμε. Ας φροντίσουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για να περάσει αυτό το κύμα κακοκαιρίας όσο ανώδυνα μπορεί να περάσει. Ας φροντίσουμε να έχουμε κάποια εναλλακτική λύση για θέρμανση και φωτισμό αν έχουμε διακοπές ρεύματος. Ας φροντίσουμε να έχουμε νερό και τις νύχτες που θα έχει παγωνιά, ν΄ αφήνουμε κάποια βρύση λίγο ανοιχτή ώστε να μην έχουμε προβλήματα. Ας μειώσουμε τις μετακινήσεις μας. Προσοχή λοιπόν και θα περάσει κι αυτό.

- Ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του κράτους, της Περιφέρειας και των Δήμων, είναι έτοιμος, αλλά πρέπει εμείς να φροντίσουμε για το σπίτι μας, την αυλή μας και γενικώς τα του οίκου μας.

- Δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις κάποιων, για το θέμα του ωραρίου στην τηλε εκπαίδευση των μαθητών των δημοτικών σχολείων. Λάθος ήταν και διορθώθηκε, αλλά κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν πως πρέπει να αντιδρούν και όχι να λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Όχι δεν έφταιγε η Κεραμέως γιατί δεν επέβαλλε αυτή με απόφασή της το να κάνουν μάθημα τα παιδιά το πρωί.  Άλλοι ερμήνευσαν όπως ήθελαν την εγκύκλιο, χωρίς να ρωτήσουν τους γονείς.

- Τεράστια και η ευθύνη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων οι οποίοι δεν είπανε τίποτα. Γιατί άραγε; Ευτυχώς που η κυρία Κεραμέως κατάλαβε το δίκιο των οικογενειών που έχουν περισσότερα από ένα παιδιά και το κακό κράτησε μόλις 2 μέρες. Τα χαμηλότερα ποσοστά συμμετοχής το πρωί, και οι αντιδράσεις των οικογενειών αυτών, επανέφεραν το ωράριο στο μεσημέρι και όλα κυλούν ομαλά.