Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν παίρνει τίποτα πίσω από αυτά που γράφει, εκτός αν κάποιος αποδείξει πως δεν είναι σωστά. Αν το αποδείξει, τότε θα ζητήσουμε και συγνώμη. 
Πάμε λοιπόν παρακάτω, γιατί κάποιοι το έχουν παρακάνει και δεν θ΄ αργήσει η ώρα που θα τους φορέσουμε και την φουστίτσα, όπως τους είχαμε υποσχεθεί.
Δυστυχώς έφτασαν στο σημείο να κοροϊδεύουν και .....τους συνεργάτες τους, μόνο και μόνο για να παριστάνουν πως έχουν δύναμη.
Αφού θέλουν πόλεμο, αφού θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, ας πάμε παρακάτω και όποιος αντέξει.
Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα απολύτως και φυσικά δεν περιμένουμε να κερδίσουμε και κάτι. Θα στενοχωρηθούν και άνθρωποι που τους έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.
Αναφερόμαστε στην ΕΠΣ Εύβοιας και "στην καθυστέρηση" που παίζει ο κύριος Ρέτσας, μέχρι ν΄ αποφασίσει αν θα σφραγίσει την απρεπή συμπεριφορά του απέναντι στον Παπακωνσταντίνου, που σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του κυρίου Ρέτσα, τον ανέδειξε στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Τώρα πάντως η στάση του κυρίου Ρέτσα, προσβάλει και τα μέλη του ΔΣ, αφού είναι γνωστό πως δεν έχουν την ίδια άποψη και δεν θέλουν να είναι μαριονέτες. 
Κύριε Ρέτσα, εμείς είχαμε προειδοποιήσει αρκετά νωρίς. Τα πράγματα ήταν απλά. Την αδικία δεν την θέλει κανείς. Η λύση στις εξελίξεις ήταν απλές και καθαρές.
Τώρα δεν έχει καμιά σημασία το από εδώ και πέρα.
Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, πήραν την απόφασή τους και σας κάλεσαν να κάνετε αυτό που έπρεπε να είχατε κάνει πολύ πριν σας το ζητήσουν.
Εμάς πλέον δεν μας ενοχλεί η στάση σας.
Κάναμε λάθος, γιατί δεν είχαμε καταλάβει πως θα φτάνατε σ΄ αυτό το σημείο, μόνο και μόνο για να μην χάσετε έστω και για λίγες μέρες την καρέκλα του προέδρου.
Αυτό τώρα, για μας δεν έχει καμία σημασία.
Δεν υπάρχει πλέον ΕΠΣΕ, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο κι έτσι δεν μπορείτε να λέτε πως είσθε και πρόεδρος.
Αγαπητέ κύριε Ρέτσα, όση καθυστέρηση κι αν κάνετε, κάποια στιγμή θα διαπιστωθεί απ΄ όλους πως παίξατε και χάσατε.
Σας τα γράφουμε εμείς αυτά, γιατί εμείς σας πιστέψαμε και ήμασταν δίπλα σας, όπως σας πίστεψε και ήταν δίπλα σας και ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Εμείς κύριε Ρέτσα, δεν σκύβουμε το κεφάλι και δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν θα τρέξουμε πίσω από καμία απόφασή σας ή από τις αποφάσεις του κυρίου Παπακωνσταντίνου, αφού ξέρουμε όπως το ξέρετε κι εσείς και όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, πως ο Παπακωνσταντίνου δεν θα μείνει στην θέση του προέδρου της ΕΠΣΕ, αφού θα πάει κοντά στην οικογένειά του στο Μαϊάμι.
Κύριε Ρέτσα, δεν απομένει τίποτα άλλο και για σας, εκτός απο την παραίτησή σας, όχι μόνο από την θέση του  προέδρου της ΕΠΣΕ, αλλά και από μέλος του ΔΣ.
Συγνώμη, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως δεν σας θέλει ούτε ο Θεός και αυτός κάτι παραπάνω θα ξέρει.
Από την ώρα που αναλάβατε και δείξατε τον πραγματικό σας χαρακτήρα, τίποτα δεν λειτουργεί.
Δεν είναι μόνο η κακή συμπεριφορά σας, προς τον κύριο Παπακωνσταντίνου. Αυτόν δεν μπορείτε να τον μειώσετε και δεν θα φτάσετε ποτέ εκεί που έφτασε με την συμπεριφορά που έχετε. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα στα οποία δημιουργήσατε προβλήματα με την συμπεριφορά σας και για τα οποία πλέον θα σας κρίνει ο Θεός.
Εμείς, δεν πρόκειται να προσπαθήσουμε να σας πείσουμε για κάτι. Όλα κρίθηκαν πλέον. Σας πόνεσε η δικαίωση Παπακωνσταντίνου και το αποδείξατε με την καθυστέρηση που επιλέξατε να κάνετε. Δεν περιμέναμε από εσάς αυτή την συμπεριφορά.
Είμαστε σίγουροι πως τα περισσότερα μέλη του ΔΣ, δεν συμφωνούν με αυτή την συμπεριφορά σας και ξέρουμε την στάση τους.
Επαναλαμβάνουμε λοιπόν. Η παραίτησή σας, είναι η μόνη πλέον λύση. 
Η ΕΠΣΕ μπορεί και χωρίς εσάς και υπάρχουν τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία μπορούν άνετα να την διοικήσουν μέχρι τις εκλογές του 2023, οπότε και τα σωματεία θα κρίνουν και θ΄ αποφασίσουν.
Δεν θ΄ αλλάξουμε την θέση μας και ευχόμαστε και σ΄ εσάς, τα καλύτερα στην προσωπική σας ζωή και στην επαγγελματική, αλλά και στον κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα έχει μαζί του την δικαίωση από τους δικαστές και από τον Θεό, αφού δεν επέλεξε να κυνηγήσει δικαστικά την επιστροφή του στην ΕΠΣΕ, γιατί δεν ήθελε να βάλει μπροστά συνεργάτες του.
Όλοι πλέον θα κριθούμε από τον Θεό για την στάση μας.
Όποιος δεν σέβεται ούτε τον Θεό, ας το δείξει με την στάση του από εδώ και πέρα.