Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

...σουτάκια

 - Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε σήμερα; Υπάρχει ποδόσφαιρο; Δεν φταίει μόνο η πανδημία. Φταίνε κι αυτοί που υποτίθεται πως ανέλαβαν να διοικήσουν το ποδόσφαιρο. Τι κάνουν σήμερα αυτοί; Περιμένουν λέει ν΄ αποφασίσουν "οι μεγάλοι" του ποδοσφαίρου!!!!! Περιμένουμε δηλαδή να μας πει ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης , ο Αλαφούζος και ο Μελισσανίδης, αν θα παίξουμε μπάλα στην Εύβοια!!! Παραμύθια είναι όλα και η αλήθεια είναι μία. Μαριονέτες αυτών είναι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ οι διοικούντες την ΕΠΟ και τις ΕΠΣ ανά.... την Ελλάδα.
Ας μη γελιόμαστε λοιπόν κι ας το πάρουμε απόφαση.

- Το ομολογούν όλοι πλέον και λένε πως είναι απλά διαχειριστές οι εξυγιαντές της ΕΠΟ. τι συμβαίνει όμως με τις διοικήσεις των ΕΠΣ; Γιατί οι περισσότεροι δεν μιλάνε και περιμένουν να δούνε το καπέλο που θα τους φορέσουν "οι μεγάλοι"!!!

- Ο διασυρμός και η σιωπή δεν είναι λύση. Έχουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον πάτο και φτάνουν στο σημείο να κάνουν αντί για σοβαρά και ολοκληρωμένα πρωταθλήματα, μικρά τουρνουά ενός γύρου και θα φτάσουν στους εθελοντές πρωταθλητές και στις κληρώσεις για να ανεβάσουν ομάδες σε διάφορες κατηγορίες!!!

- Πρέπει λέει ν΄ ανεβάσουν ομάδες από το τοπικό στην Γ΄ Εθνική και από εκεί στην σούπερ λιγκ 2!!! Γιατί είναι υποχρεωτικό αυτό; Ας μείνουν όλες οι κατηγορίες ως έχουν για να τελειώνουμε. Κάντε ότι θέλετε με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αφήστε στην ομαλότητα το ερασιτεχνικό. Ας έχουμε κανονικά πρωτάθλημα την περίοδο 2021 - 2022 και να γίνουν όλα στους αγωνιστικούς χώρους. Το ένας γύρος, οι εθελοντές πρωταθλητές και όλα αυτά συγνώμη αλλά είναι του κώλου.