Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Μας κούρασε το θέμα με την αυθαίρετη δήλωση υποψηφιότητας της κυρίας Νικολάου Σοφίας με την ΝΔ στην Εύβοια. Δεν μπορεί κανείς να αποκρούσει "το αυθαίρετη" γιατί είναι, με βάση το καταστατικό της ΝΔ και το πότε και ποιος προτείνει υποψηφίους και ποιος τελικά αποφασίζει.
Αν κάποιος αυτό το αμφισβητεί, ας βγει να δώσει στην δημοσιότητα μια απόφαση των τοπικών κομματικών οργάνων και το ΝΑΙ του προέδρου κυρίου Μητσοτάκη.
Να σας θυμίσουμε πως πολλοί είχαν εκδηλώσει και στο παρελθόν την επιθυμία να είναι υποψήφιοι στην Εύβοια, άρχισαν τον προεκλογικό τους αγώνα και τελικά έμειναν εκτός.... ψηφοδελτίου. Τελευταία περίπτωση αυτή του κ. Κώστα Μαρκόπουλου.
Περιμένετε λοιπόν και θα δείτε. 
Ο πρόεδρος κύριος Μητσοτάκης, θ΄ ακούσει την κοινή γνώμη, θα δει τις αντιδράσεις και φυσικά θα τραβήξει το αυτάκι σε αυτούς που με την αυτοπροβολή τους, μόνο κακό κάνουν στην ΝΔ.
Η κυρία Νικολάου επέλεξε να εξασφαλίσει μια κάποια προβολή από συγκεκριμένα ΜΜΕ, μοιράζοντας χρήματα. Δικαίωμά της θα μας πείτε, αλλά δεν είναι έτσι, αφού δεν πλήρωσε με δικά της χρήματα. Για μας το ζητούμενο δεν είναι εκεί. Όταν ρίχνεις χρήματα σε ΜΜΕ τα οποία δεν επηρεάζουν κανέναν και ιδιαίτερα τους Νεοδημοκράτες, είναι σαν να τα ρίχνεις σε βαρέλι δίχως πάτο.
Επειδή ακούσαμε πολλά αυτές τις μέρες, θα γράψουμε κάτι κι ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει.
Αυτά τα ΜΜΕ που πήραν χρήμα, έχουν αποδείξει πως δεν επηρεάζουν κανέναν, αφού όταν τ΄ αφεντικά τους έβαλαν υποψηφιότητα στην κυριολεξία πάτωσαν.
Όλα αυτά τα άτομα, προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους και βρέθηκαν στην ΝΔ επειδή βρήκαν φως και μπήκανε. Είναι αλήθεια πως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, πέφτουν δίπλα σε κάποιον υποψήφιο, με την ελπίδα να βολευτούν κάπως όταν ο υποψήφιος αυτός "θα κυβερνήσει".
Οι Νεοδημοκράτες, απαντούν πάντα στην κάλπη και αυτό θα κάνουν και τώρα, όταν ο πρωθυπουργός αποφασίσει εκλογές.
Όποιος δεν το καταλάβει νωρίς, θα το καταλάβει το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.