Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι είχες Γιάννη;;;;;; Ότι είχα πάντα!!!!!
Χρόνια πολλά στον κάθε Γιάννη και στην κάθε Ιωάννα και σε όσους γιορτάζουν σήμερα.
Γιορτάζουν πολλοί γνωστοί και φίλοι σήμερα, αλλά επιτρέψτε μου να στείλω ξεχωριστά τα χρόνια μου πολλά στον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, στον κ. Γιάννη Λάμπρου στον κ. Γιάννη Μωϋσιάδη, τον κ. Γιάννη Αρνή, τον Γιάννη Φουρλη, τον κ. Γιάννη Δαλιάννη. Χρόνια σας πολλά κύριοι, να έχετε την υγεία σας και να είσθε ευτυχισμένοι.
Τώρα θα πρέπει ν΄ αναφερθούμε σε διάφορα υπονοούμενα τα οποία στοχεύουν σε συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι υπηρέτησαν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και το..... οδήγησαν αρκετά ψηλά.
Έχουμε γράψει πολλές φορές, πως όποιος έχει το παραμικρό στοιχείο να το δημοσιοποιήσει και το καλύτερο θα είναι να το πάει στην δικαιοσύνη.
Το να αφήνει υπονοούμενα δεν λέει τίποτα απολύτως.
Αυτοί που τροφοδοτούν με υπονοούμενα και δήθεν σκάνδαλα ανθρώπους της ενημέρωσης, θα πρέπει να κληθούν να δώσουν απαντήσεις.
Ο μπάρμπα Στέλιος, δεν μασάει τα λόγια του και θα αναδείξει αυτό το θέμα, με ονόματα και διευθύνσεις.
Θα καλέσει τον κάθε αρμόδιο να πάρει θέση και να τελειώνουμε μια και καλή.
Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου έφαγε πολύ λάσπη τα προηγούμενα χρόνια. Κατηγορήθηκε, απολογήθηκε, πήγε στο δικαστήριο και απέδειξε την αθωότητά του.
Αυτό πρώην φίλοι και συνεργάτες του δεν το άντεξαν και συνεχίζουν να εκτοξεύουν λάσπη, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, για τα οποία όμως έχει κριθεί και έχει δικαιωθεί.
Κάποιοι πρώην φίλοι και συνεργάτες του στην ΕΠΣΕ, οι οποίοι δεν άντεξαν το ότι αθωώθηκε ο Παπακωνσταντίνου, βρήκαν τον τρόπο να ρίχνουν ακόμη και σήμερα λάσπη, δια της πλαγίας οδού.
Όποιος είναι μάγκας, ας δώσει στην δημοσιότητα επώνυμα τα όποια στοιχεία διαθέτει. Δεν θα το κάνει κανένας, γιατί όλα έχουν κριθεί από την δικαιοσύνη και από δω και πέρα, θα κρίνει κι ο Θεός.
Σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος θα καλέσει κάποιους να πάρουν δημόσια θέση, για να ξέρουμε ποιοι στήνουν σκευωρίες, συκοφαντίες και διάφορα άλλα.