Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και με υγεία. Φαίνεται πως τελικά ο κορονοϊός είναι  απαραίτητο αξεσουάρ και όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να είναι πολύ τυχερός κάποιος, ώστε να μπορέσει να τον αποφύγει. Ας προσέχουμε όλοι κι ας κάνουν το εμβόλιο αυτοί που δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα, ώστε ακόμη και να φορέσουν αυτό το αξεσουάρ, να μην τους στείλει στο νοσοκομείο. Στην Εύβοια ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των κρουσμάτων και όπως είχαμε προβλέψει, χτυπήθηκε και ο αθλητισμός. Όλα τα αθλητικά σωματεία έχουν κρούσματα και αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού δυστυχώς μεγάλος αριθμός αθλητών, προπονητών, διαιτητών και παραγόντων δεν εμβολιάστηκε και τώρα, μετράμε κρούσματα σε..... κάθε σωματείο. Η ανευθυνότητα χτύπησε κόκκινο και είμαστε ένα βήμα πριν το λουκέτο στις αθλητικές δραστηριότητες.

- Είναι τραγικό να βλέπεις ανεγκέφαλους και ψευτόμαγκες να μπαίνουν σε αθλητικούς χώρους ανεμβολίαστοι, χωρίς χρήση μάσκας και να βάζουν σε κίνδυνο τα παιδιά, αλλά και τους γονείς και τους παππούδες των παιδιών. Η ανευθυνότητα σε όλο το μεγαλείο της και δυστυχώς δεν τους ελέγχει κανείς. Αυτά δεν συμβαίνουν κάπου μακριά, αλλά κι εδώ στην Εύβοια.  Το κέρδος μπαίνει πάνω από την υγεία και αυτό το πληρώνουμε όλοι. Γιατί άραγε; Γιατί κανείς δεν ελέγχει όπως θα έπρεπε τους πάντες. 

- Η ΕΠΣΕ ανέβαλε τους αγώνες και μπράβο της. Φτάνει όμως αυτό; Δυστυχώς  προπονητές όλων των αθλημάτων, αδιαφορούν για την υγεία και συγκεντρώνουν τα παιδιά στα γήπεδα και τα στάδια για προπονήσεις, χωρίς κανένα απολύτως μέτρο προφύλαξης. Δεν θέλουμε να δώσουμε στην δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες, για να αποδείξουμε κάτι, αφού την αλήθεια όλοι την γνωρίζουν.

- Ίσως η κάθε Δημοτική Αρχή η οποία παραχωρεί τις αθλητικές της εγκαταστάσεις, θα πρέπει να παρέμβει δυναμικά και να αφαιρέσει την παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης σε κάθε σύλλογο ή σωματείο που δεν τηρεί τα μέτρα. Δεν πάει άλλο κυρίες και κύριοι. Δεν βάζουμε μυαλό και πουλάμε ψευτομαγκιές.

- Δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο τραγική η κατάσταση. Είναι σε όλα τα αθλήματα. Η ανευθυνότητα έχει ξεπεράσει το κόκκινο εδώ και καιρό και κανείς δεν κάνει κάτι, για να μην ενοχλήσει αυτούς που έχουν τα μαγαζάκια.