Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

...φαπούλες

 - Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων χθες και συζήτησαν και ψήφισαν τον προϋπολογισμό. Φυσικά ΟΧΙ είπε η κυρία Γκόγκου, όχι και ο κ. Κουλοχέρης. Πάντως για να λέμε αλήθειες, θα πρέπει να μιλάνε όσοι ξέρουν να διαβάζουν προϋπολογισμούς και όχι αυτοί που αντί να συζητούν τον προϋπολογισμό που δεν τον κάνει ο δήμαρχος, προσπαθούν να πείσουν αυτούς που μέσα από..... το διαδίκτυο παρακολουθούν την συνεδρίαση, πως ο δήμαρχος είναι ανίκανος να διοικήσει!!!!!

- Η κυρία Γκόγκου θα πρέπει να ξέρει πως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις εκλογές με αντίπαλο έναν ανίκανο, όπως η ίδια λέει, είσαι περισσότερο ανίκανος εσύ που το λες. Συγνώμη δηλαδή, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ο Ψαθάς κέρδισε τις εκλογές για έναν και μόνο λόγο. Ή είναι ικανός και του έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος ή οι αντίπαλοί του ήταν ανίκανοι και δεν τους εμπιστεύθηκε ο κόσμος.

- Εμείς είμαστε της άποψης πως το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό, τα ψηφίζουμε ΟΛΟΙ και είναι ευθύνη της δημοτικής αρχής το να υλοποιήσει και τα δύο. Μαθήματα δεν θα κάνουμε σε κανέναν, αλλά όταν δεν ψηφίζεις προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα, δεν μπορείς μετά να λες γιατί δεν τα τήρησε και δεν τα υλοποίησε η δημοτική αρχή. Τα ψηφίζεις με παρατηρήσεις και ασκείς μετά κριτική για μη υλοποίηση.

- Όσο για το ότι ο Ψαθάς δεν κάνει έργα ως δήμος και βγαίνει φωτογραφίες στα έργα της Περιφέρειας, να ξέρουν όλοι πως η Περιφέρεια έχει συνεργασία με όλους τους δημάρχους και υλοποιεί έργα που ζήτησαν οι δήμαρχοι.