Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Θα το γλεντήσουμε!!!

 - Το τερμάτισαν τελικά κάποια πρόσωπα της ενημέρωσης, αφού κατηγορούν άλλα ΜΜΕ λέγοντας πως τους δίνουν εντολή οι χορηγοί τους, για να κάνουν πόλεμο στην θέληση της κυρίας Νικολάου να είναι υποψήφια στην Εύβοια!!
Το δικό μας αυτί δεν ιδρώνει, γιατί η κυρία Νικολάου μοίρασε χορηγίες, ενώ εμείς δεν πήραμε ποτέ κι από κανέναν βουλευτή ή υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ.
Εμείς έτσι κι αλλιώς ΝΔ ψηφίζουμε και ΝΔ στηρίζουμε, οπότε δεν έχουν λόγο οι υποψήφιοι να ζητήσουν την στήριξή μας. Αυτή είναι δεδομένη.
Ως Νεοδημοκράτες όμως έχουμε δικαίωμα απευθυνόμενοι στους Νεοδημοκράτες, να τους λέμε τι να αποφύγουν.
Σεβόμαστε την κυρία Νικολάου, ως ....άνθρωπο του κόμματος, αλλά διαφωνούμε με αυτούς που είναι υποψήφιοι σε μια άλλη περιοχή, εκεί όπου είναι η εργασία και η κατοικία τους και όταν δεν έχουν καταφέρει να εκλεγούν επιλέγουν την Εύβοια.
Πόσο περισσότερο καθαρά να το γράψουμε;
Η κυρία Νικολάου ξεκίνησε προεκλογικό αγώνα, χωρίς να έχουμε εκλογές.
Ξεκίνησε προεκλογικό αγώνα, χωρίς να έχει ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Αλήθεια ποια δεοντολογία το λέει αυτό;
Κυρίες και κύριοι, να ξέρετε πως δεν μας ενοχλούν καθόλου τα όσα γράφετε. Να ξέρετε πως το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, εσείς θα πρέπει να βρείτε δικαιολογίες, όταν θ΄ αρχίσει η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης.
Η αγαπητή κυρία Νικολάου, πιστεύουμε πως σύντομα θα καταλάβει πως δεν βγαίνουν τα κουκιά στην Εύβοια και θα φροντίσει ν΄ αλλάξει κατεύθυνση.
Αν δεν το καταλάβει δεν θα φταίμε εμείς.
Εμείς επειδή δεν περιμένουμε τίποτα από τον πρωθυπουργό, τίποτα από το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τίποτα από τα μέλη της ΔΕΕΠ Εύβοιας, θα συνεχίσουμε να γράφουμε την άποψή μας και θα σταματήσουμε να γράφουμε πως είναι αντιδεοντολογικό το να δηλώνει κανείς υποψήφιος, πριν ανακοινωθεί αυτό από τον πρόεδρο του κόμματος επίσημα. Όταν ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο ο καθένας θα δώσει τον αγώνα του.
Αυτοί που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους, καλά κάνουν και στηρίζουν δήθεν κάποια πρόσωπα.
Ας πούνε την αλήθεια.
Ανέλαβαν να στηρίξουν εργολαβικά κάποια πρόσωπα και καλά κάνουν, αφού απλά υποστηρίζουν τα συμφέροντά τους και πάντως όχι την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Φιλάκια και προδέρμ......