Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Τι να γράψουμε ως σουτάκια, όταν ο κορονοϊός σταμάτησε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα; Σάββατο σήμερα και θα την βγάλουμε πηγαίνοντας στην Λαϊκή Αγορά ή κάνοντας συζήτηση με καμιά ποδοσφαιρόφατσα, αφού τέτοιες υπάρχουν πολλές και σίγουρα αυτές δεν τις βάζει κανείς σε καραντίνα.  Πάντως χθες ακούσαμε και κάτι πολύ καλό, από έναν άνθρωπο με τον οποίο πολλές φορές δεν είχαμε και τις καλύτερες.... των σχέσεων. 

- Μας είχαν λέει στους ευνοούμενους της ΕΠΣ Εύβοιας!!!! Από που άραγε προκύπτει αυτό; Όποιος θέλει ας βγούμε δημόσια να εξηγήσουμε τα πάντα και να δούμε ποιοι άνθρωποι χρησιμοποίησαν τον χώρο της ενημέρωσης, για να είναι τα καλά παιδιά του εκάστοτε ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας.

- Επί θητείας Γιάννη Παπακωνσταντίνου δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ από το ταμείο της ΕΠΣΕ και όποιος θέλει ας βγει να το διαψεύσει. Δεν συμμετείχαμε ποτέ σε κάποια αποστολή των Μικτών Ομάδων σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ώστε να επιβαρύνουμε οικονομικά την Ένωση.

- Δεν πήραμε ποτέ μια πρόσκληση ή ένα έστω εισιτήριο για να πάμε σε αγώνες της Εθνικής ή σε αγώνες ομάδων της Σούπερ Λιγκ ή όποιου άλλου πρωταθλήματος. Δεν είχαμε ποτέ κατά προτεραιότητα ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα.

- Κύριοι, ας πούνε και άλλοι κάτι τέτοιο για να καταλάβει ο κόσμος όλη την αλήθεια και να σταματήσει το παραμύθι κι επειδή εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν πρόεδρος της ΕΠΣΕ κι εμείς στηρίζαμε είναι αλήθεια το ΔΣ της Ένωσης και την αλήθεια.

- Σε προσωπικό και αν θέλετε επαγγελματικό επίπεδο, μας στήριξαν περισσότερο ο κ. Πίσχινας, ο κ. Ρέτσας, ο κ. Λάμπρου, ο κ. Αλαφάκης, ο κ. Καλυβίτης, ο κ. Ψαθάς, ακόμη και ο κ. Κατσαντώνης που μια φορά μας κέρασε καφέ στην πλατεία της Ιστιαίας!!!! Εμείς δεν το κρύψαμε ποτέ αυτό και δεν είμαστε από αυτούς που δεν λένε ευχαριστώ. Ας μην προσπαθούν λοιπόν κάποιοι να μας εντάξουν και να μας χαρακτηρίσουν ως στρατιώτες του προέδρου κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Άλλοι είχαν αυτόν τον ρόλο, αλλά τώρα είναι στρατιώτες της νέας κατάστασης και αύριο ίσως της νεότερης.

- Ενοχλεί ελάχιστους από το ΔΣ η στάση μας, απέναντι στον κ. Ρέτσα. Δεν θα πούμε κάτι γι΄ αυτούς, αλλά είναι όψιμοι φίλοι του. Πιστεύαμε στον κ. Ρέτσα και ήμασταν οι μόνοι που επιμέναμε στο να είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ μετά τον κύριο Παπακωνσταντίνου. Ας βγει κάποιος άλλος να αποδείξει πως ήταν με τον Ρέτσα μέχρι την ώρα που ανέλαβε την προεδρία. Ξεκάθαρα πράγματα. Μας ενόχλησε και αυτό δεν αλλάζει, η στάση του κυρίου Ρέτσα στο θέμα του Παπακωνσταντίνου μετά την δικαίωση του προέδρου από την δικαιοσύνη.

- Ο Παπακωνσταντίνου τον ανέδειξε και έπρεπε να τον σεβαστεί. Δεν το έκανε, γιατί απλά φοβήθηκε για την θέση του. Δεν μας πίστεψε, όταν του είπαμε πως δεν έχει κανέναν λόγο να φοβηθεί κάτι και δεν πίστεψε για να μην γράψουμε κάτι χειρότερο, μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ.

- Τέλος πάντων, ας μην επαναλάβουμε πράγματα που είναι γνωστά. Εμείς δεν είμαστε μέλη του ΔΣ και δεν φοβόμαστε την ψήφο κανενός μέλους. Όποιος λοιπόν πέρασε καλά την εποχή Παπακωνσταντίνου και όποιος περνάει καλά και στην εποχή Ρέτσα, να είναι προσεκτικός στα όσα λέει, γιατί ανήκει στους βολεμένους.