Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Καλησπέρα κυρία Νικολάου

- Ο καθένας έχει την άποψή του και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του απαγορεύσει να την πει δημόσια. Όσοι γνωρίζουν τις αρχές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα πρέπει να ξέρουν πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην τις σεβαστεί. Το ψηφοδέλτιο του κόμματος σε κάθε εκλογική περιφέρεια περνάει μέσα από διαδικασίες, εκτός κι αν κάτι άλλαξε και δεν ενημερώθηκαν.... οι Νεοδημοκράτες!!!
Η κυρία Νικολάου ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Αθηνών κι εκεί θα πρέπει να προσφέρει ότι μπορεί μέχρι να προκηρυχθούν οι εκλογές. Τότε αν επιλεγεί μέσα από τις διαδικασίες να είναι υποψήφια στην Εύβοια, μπορεί να δηλώνει υποψήφια. Σήμερα δεν μπορεί και δεν πρέπει να δημιουργεί προβλήματα και στους βουλευτές και στα στελέχη της ΝΔ.
Αν η κυρία Νικολάου συνεχίσει να λειτουργεί μη σεβόμενη τους κανόνες και την διαδικασία, θ΄ απογοητευτεί σύντομα και "θα καεί" πολιτικά.
Εκτός πάντως από αυτό θα πρέπει και το κόμμα να παρέμβει και να πει στην κυρία Νικολάου πως ότι κάνει θα το κάνει χωρίς να δηλώνει υποψήφια βουλευτής στην Εύβοια.